Операция „Ковид-19“: Страхът и умелата ръка на Кукловодите вече контролират всички хора по света!

Средната възраст на починалите от Ковид-19 е (внимание!) 79,4 години. В същото време средната продължителност на човешкия живот в света (по данни на ООН) е 67,2 години.

А насред този зле съшит с бели конци коронавирусен сценарий, насред хаотичната паника ние, гражданите така и не усетихме как за една седмица ни бяха отнети или съществено ограничени основни човешки права и свободи:

– свободата на движение;

– свободата на словото

– свободата на събиранията;

– свободата да изповядваш своята вяра;

– свободата на предприемаческата дейност;

– правото на достъпно медицинско лечение и т.н.

Кой и с каква цел ни вкара в това безумие?! Отговорът Вижте в статията по-долу:

Независимо колко дълго ще продължи сценарият с мнимата коронавирус-пандемия и независимо колко изманипулирани и фалшиви статистики ще ни представят, със сигурност може да се каже, че след операция „Коронавирус“ в света вече нищо няма да е същото. Какви промени очакват планетата, кои са истинските причини за случващата се масова психоза, от какво трябва да се страхуваме и с какво да се борим?

Следейки новините за разпространението на коронавируса, няма как да не ни споходи усещането за фалш и нереалност на случващото се. Държавите от Евросъюза, които доскоро се гордееха с премахването на границите, сега панически затварят границите помежду си. Затварят ресторанти и кафенета, отменят концерти, спортни състезания и даже богослужения. Влаковете спират, самолетите не летят. Замрял е общественият транспорт. Икономиките са парализирани. Цели градове и региони са под карантина. Улиците пустеят, хората се страхуват да си покажат носа.

Държавите от целия Западен свят приемат закони за наказателна отговорност при нарушаване на карантинния режим. Всички средства за масова информация не говорят за нищо друго, освен за коронавируса. На 100 съобщения за броя на новозаразените и починали се пада едва 1 за броя на оздравелите. Населението на планетата е сковано от страх.

Сценаристите са доволни, защото страхът е най-ефикасният инструмент за манипулация на човешкото съзнание. И тъкмо този инструмент вече е под контрола на същите тия сценаристи. И не само го изпробват. Под неговото въздействие вече се случват промени, чиито мащаби тепърва ще оценяваме.

Истината: Коронавирусът не е нито уникално, нито толкова смъртоносно заболяване. То не е по-опасно от останалите сезонни вируси, които ни налазват всяка пролет и зима. Не е по-различно от останалите вируси нито по броя на заболелите, нито по скоростта на разпространението си, нито по нивото на смъртност. И в същото време никоя друга болест не е предизвиквала такива мерки и ограничения, каквито се предприемат сега.

Ето малко статистика: Най-често коронавирусът се сравнява с грипа. Генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Гебрейесус заяви, че коронавирусът е 3 пъти по-смъртоносен от грипа. И това, при условие, че според същия този чиновник, смъртните случаи от коронавирус се наблюдавали сред 3,4% от заразените. В действителност процентът на починалите сред заразените обаче е много по-малък, защото леките форми на коронавируса просто не се проявяват и не се регистрират. Последното отново е твърдение на този лъжец. Според оценките на СЗО, безсимптомните носители на вируса в момента в света са десетократно повече, от тези с проявени симптоми на болестта, което значително намалява това съотношение. И реално излиза, че смъртността сред заразените от коронавирус идва под 1 % – което на мига го превръща в грип като всички останали сезонни такива.

Най-достоверни са данните за броя на смъртните случаи в страните с най-голям обхват на тестовете за коронавирус. Като Южна Корея, например. Там са направени тестове на всеки един от 3 хил. души и установената смъртност от Ковид-19 е около 1.2%.

В абсолютни цифри, от грип всяка година по света умират до 700 хиляди души! Регистрираните смъртни случаи на планетата от коронавирус засега са не повече от 7 хиляди. По данни на министерството на здравеопазването на Украйна само в периода от 2 до 8 март, т.е. за 6 дни, са регистрирани 9 случая на починали от обикновен грип. Но никой не обръща внимание на това. Киев не спира метрото, не забранява събирането на повече от 10 души на едно място… И броят на заболелите от тогава до днес не се е увеличил.

Още няколко цифри за инфекциозните заболявания, които всяка година отнемат човешки животи. Статистиката е в планетарен мащаб за една година:

– малария – 750 хиляди смъртни случаи годишно,

– хепатит В – около 1 млн.,

– туберкулоза – 1,1 млн,

– диария с различен произход – 2,2 млн,

– различни инфекциозни заболявания на белите дробове – 3,2 млн.

Общо от инфекциозни болести в света умират над 13 милиона души годишно. Много от тези болести се предават по същия начин, както и коронавирусът. Повтарям – 13 милиона души! Защо на никоя държава досега не й е и хрумвало да затваря граници, да въведе пълна карантина и прочие мерки, на каквито сме свидетели днес. Живеем си в компанията на много по-страшни инфекциозни заболявания и досега не сме се страхували от тях особено много. Но днес смъртно се боим от някакъв си коронавирус, причинил смъртта на 7 хиляди души, на средна възраст (внимание!) 79,4 години. 

За справка: средната продължителност на човешкия живот в световен мащаб (по данни на ООН) е 67,2 години.

И още нещо: Във всеки от нас и по всяко време живеят милиарди различни вируси и инфекции. Общото тегло на тия микроби, вируси, бактерии, гъбички и пр. в организма на възрастен човек съставляват около 2,5 кг. Колкото тежи и главният мозък, впрочем. И във всеки момент тези вируси и бактерии могат, по непонятни за нас причини, да се активизират и да ни убият. Като това важи за абсолютно всеки от нас. Във всеки момент в света може да избухне поредната епидемия от някоя нелечима болест като: ебола, атипична пневмония, птичи грип, коронавирус и т.н.

Можем да сравним този пример и с всяко онкологично заболяване: в човешкото тяло има трилиони клетки, но ракът се развива в резултат на злокачествени изменения само в една от тях. Кога смъртта ще споходи всеки от нас и от кого и какво зависи?

По всичко личи, че основна причина за случващото се е това, че хората се боят не от това, от което трябва. И този неправилен страх, посят от умелата ръка на манипулатора чрез медиите, дава колосална възможност за контрол и управление на всички хора на планетата, над всички държави, над всички икономически и социални сфери.

Насред тази планетарна „коронавирусна“ паника и суета ние, гражданите обаче така и не усетихме как за една седмица ни бяха отнети или съществено ограничени основни човешки права и свободи:

– свободата на движение;

– свободата на словото

– свободата на събиранията;

– свободата да изповядваш своята вяра;

– свободата на предприемаческата дейност;

– правото на достъпно медицинско лечение и т.н.

Последната точка се нуждае от пояснение. Работата е там, че заради приема на болни от коронавируса, а в много страни дори заради очакван, евентуален прием на такива болни, рязко намалява възможността болния от друга, не по-малко опасна болест, да получи своевременна помощ.

И времето за появата на мнимата коронавирусна пандемия също е избрано невъобразимо точно от западните сценаристи на тази планетарна афера:

Последните няколко години практически всички водещи световни експерти предупреждават, че се задава нова икономическа и финансова криза, много по-страшна от тази от 2008 г. и съпоставима с Голямата депресия от 30-те години на XX век. За това алармира и днес (20 март) Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш. И тъкмо в този момент се случи взривът на коронавируса и практически всички държави започнаха да предприемат мерки, които заплашват да убият и бездруго задъхващата се световна икономика. Както се казва, коронавирус може и да няма, но нямаше как да не го измислят.

В света се очакват концептуални промени. Именно концептуални, а не разни дреболии като фалити на авиокомпании и срив на туристическия пазар.

Първо, ще се повиши контролът върху човешките общества.

И в момента се тества именно един от тези инструменти, с помощта на които държави и хора ще бъдат заставяни да вършат това, което не желаят и което нанася вреди на собствените ив права и интереси. Концепцията на сценаристите е: Ограничаване на тези права в името на широко рекламираното „спасение от коронавируса“.

Днес все по-често чуваме политиците да ни обясняват, че всички „мерки и ограничения се предприемат в името на спасяването на човешки животи“. Зад тези думи се крие лицемерие, защото същите тези политици продължават да не предприемат практически никакви мерки за спасяването на хора – за милионите умиращи от други болести.

В момента става понятен механизмът, алгоритъмът, по който държавите могат да бъдат заставяни да унищожат собствените си икономики, да отделят колосални суми от често скромните си бюджети, да орязват права и свободи на народите си, при това със съгласието на самите народи, и да приемат други „ненужни“ решения. И дори онези държавни ръководители, които осъзнават цялата нелогичност на случващото се, не могат да се противопоставят на общия, наложен от сценаристите тренд и са принудени да вършат същото като останалите.

Второ, свидетели сме на пореден етап в преразпределянето на световната собственост и концентрирането й от едни ръце – в други.

На фона на пандемията от коронавируса и рухването на фондовите борси по света, Федералната резервна система на САЩ, която, да напомня, не е държавна, а частна организация, обяви, че незабавно ще емитира допълнителни, необезпечени с нищо 1 трилион долара, като в близките месеци тази сума може да достигне 3 трилиона долара. Тоест, вече се печатат не просто хартийки, а електронни цифри, с които се купуват обезценени активи. И всичко това за благозвучие се нарича „политика на количествени смекчения“, прокарвана от САЩ и Китай зад паравана „коронавирус-пандемия“. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: СМЪРТОНОСЕН ЛИ Е КОВИД-19?! ГОЛЯМАТА ИЗМАМА!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Най – точната и вярна информация давате само Вие за ситуацията и измамите в света! Благодаря Ви и продължавайте все така смело!

  2. Точно така е, да, контролират ни, но е невъзможно това да бъде избегнато. Ръцете на смъртта са надвиснали над обикновените хора и единствената ни опция е да се предпазим първо от гибел, а после ще мислим за останалото.

    • Вие сте тежко болен. Разбира се, не от каквото си мислите.

      И сте лъжец.

    • Е щом е точоно това за каква гибел говориш бе . Ти изобщо разбра ли нещо от статията или повтаряш като папагал . Докато си си заврял главата някъде си то нищо нама да остане за после иняма да има за какво да мислищ .

  3. Някой си решил да направи сайт,и си мисли че може да пише глупости.А зашто не каже какво става в Италия че за 24 часа умират 400 човека.Ако сте близнак на някой от тях за вас това само статистика ли е или се касае за реални човешки живота.

    • Неграмотник, някой задължи ли те да четеш „сайтчето“? За мислене и разбиране на написаното не говорим. Страхливецът е идеалният кандидат за роб. Ако беше ебола, дума нямаше да обеля, Господ да ни пази, но това, че сега в Италия умират се дължи на системата им на здравеопазване, а не на смъртоносния вирус. Тук също търговските дружества „болница“ не са адекватно решение.

  4. На 23 януари 2020г, на 51 години suddenly(т.е. внезапно) умира д-р Питър Салама(Peter Salama, 1968-2020) – австралийски и световно известен учен-епидемиолог и генерален директор на Световната здравна организация(WHO)със седалище в Женева, Швейцария.Специалист по вируса на Ебола и други вирусни заболявания.
    Само десетина дни по-късно, на 4 февруари 2020г. пак внезапно(suddenly, като по поръчка умира и друг световно известен учен-вирусолог – академик д-р Франсис/(Франк Плъмър(Francis/Frank Plummer, 1952-2020) от Университета на Манитобa(University of Manitoba), Канада.Дългогодишен преподавател и научен изследовател на вирусните и заразно-паразитните болести.Световно научно светило в областта на ХИВ/СПИН.
    По думите на съпругата му, д-р Франк Плъмър починал внезапно от инфаркт.
    Хайде, кой разбрал, разбрал…

  5. След световният глад който ще настъпи,вследствие „мерките“ които вземат с/у коронавируса,които прикриват страшната истина,че се прикрива всъщност една неспасяема системна криза,ако продължаваме така да сме вторачени в една измамна опасност,ще ни ударят чипа и тогава всичко ще е свършено!Бойте се хора от СТРАХА!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *