СМЪРТОНОСЕН ЛИ Е КОВИД-19?! ГОЛЯМАТА ИЗМАМА! Кой и Защо – Виж Тук:

Смъртоносен ли е Ковид-19? Да, но само ако го приемете с чаша цианкалий. Тези дни обаче сме свидетели на една друга – грандиозна смърт – смъртта на западния капиталистически модел и неговата куха икономика. А „корона-пандемията“, връхлетяла света, е идеалното алиби – пушилката, зад която Западът тихомълком демонтира рухналата си отдавна икономическа система. Тези дни САЩ предават жезъла на световен хегемон щафетно на Китай. И преди да определите тези твърдения като шокиращи и конспиративни, моля прочетете статията докрай.

Вижте тази интерактивна карта, показваща в реално време как вирусът Ковид-19 „пълзи“ по света- ВИЖ ТУК

Обърнете внимание кои райони от планетата са най-засегнати. Те идеално съвпадат с най-развитите индустриални, икономически и финансови центрове на планетата – Китай, Западна Европа, САЩ и богатият на петрол Близък Изток. В същото време Ковид-19 твърде избирателно заобикаля Африка и Южна Америка, където „заразените“ към момента са не повече от 1000, а починалите няколко десетки. Коронавирусът явно не си пада особено и по Индия и Бангладеш, чието сборно население е от близо 1.5 млрд. души, но пък „заразените“ към момента са под 200. Индия има обща граница с Китай, а в 200-милионния Бангладеш гъмжи от китайски шивашки фабрики. И двете държави са пренаселени, а личната хигиена не е сред най-силните страни на народите им. 80 % от домакинствата в Индия, например, нямат течаща вода в домовете си. И въпреки това 3 месеца след началото на пандемията в Китай, тия две съседни нему страни хич не са и закачили от иначе хипер заразния и смъртоносен вирус. Същото е положението и с континента Африка, където работят над 200 хил. китайски фирми, управлявани от 1 млн. китайски мениджъри.

В същото време обаче Западна Европа, САЩ, богатият на петрол Близък Изток, Южна Корея, Япония и Китай са в „пламъците на вирусната пандемия“. Логиката подсказва, че в тази неолиберална групичка има един излишен и това е Китай. 

Ето какво се случва всъщност: От 40 години Западът е в системна криза (същата, като онази, довела до разпада на СССР през 90-те години). САЩ и сателитите му в Европа са във фактически фалит. Дългът на САЩ вече е 300 трилиона долара- повече, отколкото някой някога би могъл да изплати. Затова янките се опитаха да спасят икономическата си хегемония, заменяйки добрия стар капитализъм с неолиберален глобалистки такъв. Който неолиберализъм имаше шанс да просъществува само ако бъде възприет от целия свят. И янките се опитаха да го наложат – отчаяно, с огън и меч, чрез поредица от локални войни по планетата, чрез брутални манипулации на световната финансова система, чрез надуване на финансови балони, зад които не стои никаква икономика… и чрез печатане на с нищо необезпечени нови трилиони долари… Но дори тези последни отчаяни опите се оказаха неуспешни. Нещо повече: Наложеният от Запада глобализъм допълнително форсира възхода на Китай. А Китай и САЩ-Европа са като скачени съдове: колкото повече Китай вдигаше своето БВП, с толкова това на Запада спадаше. И така стигнахме до днешния ден, когато финансовият евро-атлантически балон е на път да се спука, а Западът волю-неволю трябва да обяви пред света своя тотален икономически и финансов фалит.

Разпространението на COVID-19 по света

И ТУК ИДВА РОЛЯТА НА ГОЛЯМАТА МАНИПУЛАЦИЯ С ПАНДЕМИЯТА ОТ КОРОНАВИРУС КОВИД-19:

Какво би се случило ако западните лидери обявят: „Системата ни банкрутира и икономиките ни са пред фалит. Оттук-нататък ще сме бедни! Оттегляме се като световен лидер и предаваме щафетата на Китай“. Как да обяснят западните лидери на своите народи, че кризата им е не просто икономическа, а системна и следователно НЕ подлежи на реформи…, а оттук – насетне през следващите десетилетия американци, французи, британци и прочие бонвивани ще живеят с двойно по-нисък стандарт от този на китайците. На всички западните народни маси ще им стане ясно, че проблемите са от десетилетия, но през цялото време лидерите им само са тупкали топката на място и са ги лъгали. Народите на САЩ и Европа първо ще избесят елитите си, а после ще настъпи хаос, разпад и поредица от войни между бившите западни съюзници. Нещо, от което и Китай, като бъдещ световен лидер, няма полза, защото парите обичат спокойствието. А и такъв апокалипсис не бива да се случва за нищо на света, тъй като рязкото падане на западните икономики ще съсипе глобализираната световна икономика. Въпреки, че Западният свят вече е във фактически фалит, неолибералният му капиталистически модел не трябва да се сменя рязко. Глобалистката приказка за „свободния“ пазар трябва да продължи да упоява народите от двете страни на Атлантика поне още няколко години, докато архитектите го демонтират плавно и без ексцесии. По този въпрос са на едно мнение и Китай, и САЩ, като всеки има своите си причини. Така или иначе под прикритието на създадената от тях фиктивна корона-пандемия, която парализира световната икономика, двете държави в момента изпускат въздуха на финансовите балони в световната икономика, напомпани от янките през последните десетилетия. Балони, надувани от САЩ докато се опитваха отчаяно да не фалират, че и да запазят ролята си на световен хегемон.

В тая афера Русия е непричом. Неслучайно коронавирусът сякаш я заобикаля. Москва не е мотивирана да лъже за повече заразени и жертви на хартия, защото тази афера нея не я засяга: руската икономика не е силна, а от 20 години е самодостатъчна и силно дистанцирана от глобалните финанси и търговия. Но пък какъв по-удобен повод да подобри разклатеният си от западната пропаганда имидж пред света, като използва лъжливата ситуация, замислена от самите тях. И прати десетки самолети с оборудване и специалисти на „болната“ Италия.

„Смъртоносната коронавирусна епидемия“ не е нищо друго, освен необходимата пушилка, зад която договорилите се САЩ и Китай си предават лидерството върху планетата – в посока от Вашингтон към Пекин. И идеалният параван за западния глобалистки елит, който ще обясни на народите си, че икономическият им крах не е системен, не се дължи на срива на досега действащата либерална капиталистическа система, не е грешка на елитите… а е вследствие на неконтролируема от човека природна стихия. От което ще последва, че виновни за бъдещият траен икономически срив на Запада няма! И не само, че няма да има избесени западни лидери, ами същите ще си останат на власт, барабар с присъдружните им евроатлантически елити… да „възстановяват“ Европа и САЩ след „корона-апокалипсиса“… Гарантират си властта за още десетилетия напред.

Междувременно днес (19 март) в Китай не е регистриран нито един нов случай на заразяване с Ковид-19, а броят на излекувалите се като с магическа пръчка за два дни спадна от 20 хил. на 70 хил. Така че в момента броят на заразените от Ковид-19 в Китай е едва 10 700 души. (Справка за това можете да направите от линка към глобалната карта по-горе в статията). С две думи – Китай изпълни своята част от договорката със Запада първи да бие тъпана за някакъв уж смъртоносен вирус, който не закачал деца, а покосявал само хора, които така или иначе са на смъртно ложе. Вирус, който бил толкова смъртоносен и заразен, че тук в България, при пустеещи инфекциозни отделения и при само 200-ина заразени, същите масово биват пускани да си се самолекуват в домашни условия.

А видяхте ли лицето на поне един заразен от коронавирус българин, научихте ли името му? Даде ли някой от тези хора интервю? По скайп може…

И малко статистика: Всеки ден от естествена смърт в Германия умират по 3 хил. души, в Италия и Франция броят им е по около 2 хил. В Испания са 1 500. Към момента починалите от коронавирус в Италия по официални данни са 3405 души. Ако приемем че корона-епидемията там е стартирала преди 20 дни, то за същият период в Италия са умрели 40 хил. души. Половината – от обострено хронично заболяване вследствие на прекаран някакъв на пръв поглед безобиден сезонен грип. Тоест- според държавната статистика на Италия през последните 20 дни един от 13 починали италиански граждани е бил заразен с коронавирус. И съответно един от 7 от починалите от грип е бил заразен с коронавирус. Колко му е да манипулираш данни, когато залогът е планетарен. Това, което вършат в момента елитите дори не е лъжа, защото истината е пред очите ни. Те само я манипулират. Та, смъртоносен ли е коронавирусът?!? Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Петродоларът си отива и това вече няма да е новина, а съвсем нов тип разплащане, за което някои страни като България да речем, не са готови. Ако утре „натовски“ войници завардят прешъс, да не се учудвате. 30 години преход и то в грешната посока. Проста глава – дълги крака!

  2. Биткойн ще се наложи ,ще има преструктуриране изцяло както в социален ,така ,във финансов и материален план…Всичко ще бъде обърнато на сто процента,.всички и всеки ,който успее психически и физически да се пребори със стреса и натиска сега ще бъдат с вградени чипове ,те ще те командват и ще те управляват къде да ходиш ,какво да правиш къде ще работиш .,т е тези ,които оцелеят ще бъдат машинки ,роботи

  3. ДАНО. ПО. СКОРО. ПОСРЕЩНЕМ. ЧЕРВЕНАТА. АРМИЯ. ОСВОБОДИТЕЛКА. САМО. БРАТСКА. РУСИЯ. МОЖЕ. ДА. СПАСИ. БЪЛГАРИЯ.

  4. ПО. СМЪРТОНОСЕН. ОТ. БОРИСОВ. ФАШИСТА. БЪЛГАРОУБИЕЦ. И. МАФИОТСКАТА. МУ. ШАЙКА. ГЕРБ. ВИРУС. УБИЕЦ. НЯМА. ВРЕМЕ. Е. ДА. ГИ. ГЪРМИМ

  5. И кой от този джендърски народ ще се наеме да убива любимият си вожд? Ни виждате ли , че над милион гласуват та тези българоубийци вече 16 пъти?

  6. Разбира се, че е смъртоносен, но не за всеки. Няма да повтарям за кои групи хора, но е перфектно създаден. Помислено е за децата. Но пък да заразяват, да се очисти планетата ни от възрастните, защо? Риторично. Приемат ги като тежест… Жестоко!!! Нямам думи, това не е за човешкия разум!

  7. Aйдe бe,
    дoкaтo тъпитe бугaри cи мълчaхa прeз пocлeднитe
    10 гoдини и ce ocтaвихa дa ги „дoят“ тумбa oт ceлcки тaрикaти /нaчeлo c Пaдишaхa/, ceгa eднo нищoжнo вируcчe
    щe им „cкриe тoпкaтa“ нa тeзи хaйдуци !
    Дa живee СОVID-19 !

  8. Русия едва ли е ни при чем, след като икономиката й зависи основно от износа на суровини, главно нефт и газ. Това означава „…руската икономика … е самодостатъчна и силно дистанцирана от глобалните финанси и търговия“, нали? Изводите всеки сам може да си ги направи.

  9. Озонотерапия при лечението на вирусните инфекции
    Според резултатите от експеримент, проведен в националната лаборатория Р3, в Китай, ръководен от Prof. Li Zelin, озонът се е оказал ефективен при вируса SARS, отгледан върху бъбречни клетки на зелена маймуна, постигайки степен на убиване от 99,22%. COVID-19, открит в Ухан и SARS, принадлежат към едно семейство коронавируси и е доказано, че са 80% идентични в геномните им последователности. Следователно е разумно да се предвиди, че озонът може да бъде еднакво ефективен за предотвратяване и контрол на заразата с новия коронавирус. Prof. Zhou Muzhi от Tokyo Keizai University пише в голяма статия
    Озон: Мощно оръжие за борба с огнището на COVID-19:
    Повечето вируси, пренасяни във въздуха, като грипния вирус, избухват през есента и зимата и изчезват през пролетния и летния сезон, през цялата човешка история. Почти изглежда, че има невидима „Божия ръка“, която блокира разпространението на вируси, изчиства епидемията и спасява хората. Експертите в световен мащаб са правили редица проучвания, за да се разбере защо се появява това явление, след като е доказано, че температурните промени не влияят значително на вирусите.
    В този контекст prof. Zhang Yue счита, че озонът със своите дезинфектантни и бактерицидни способности може да бъде истинска „ръка на Бог“ и да бъде приет като важно оръжие в глобалната борба срещу COVID-19.

  10. След тези разтърсващи събития в света ,които засягат и нас се питам сега кой път ще хванем? Пак ли ще разчитаме на тоя малоумник ,който за един месец блокира държавата и лъже ли лъже ежедневно с шайката си.Дано не хванем пак крив път и да сме под влияние на разни исторически за нас врагове и крадци.Винаги трябва да сме с братска Русия иначе ще се затрием като народ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *