Опашка от европейски лидери, желаещи да разговарят на 4 очи с Лавров на срещата на ОССЕ в Скопие

Руското външно министерство заяви, че е получило голямо количество заявки за разговори на четири очи с ръководителя на ведомството Сергей Лавров в кулоарите на годишната среща на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) в Скопие.

Очаква се Лавров да участва във форума на външните министри на страните от ОССЕ, който ще се състои на 30 ноември и 1 декември. 

„Мога да потвърдя, че има много заявки за двустранни срещи, ще има и многостранни разговори“, каза говорителката на руското външно министерство Мария Захарова.  

Украйна, Латвия, Естония и Литва вчера заявиха, че техните външни министри ще бойкотират срещата заради планираното участие на Лавров.

КОМЕНТАРЪТ НА SKANDALNO.NET: Явно Русия вече е спечелила голямата война, а САЩ си стягат куфарите за пълно оттегляне от Европа. Само ястребовите проамерикански елити на бившите руски провинции Украйна и Прибалтика са нещастни.

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Обичайно предрождествени пости започвот с изповядане и причестяване подир, Източен мьдрец дошьл

  2. Украйна, Латвия, Естония и Литва са държавите, които почитат нацизма и благоговеят пред престъпленията на нацистка германия. Там се празнува рожденния ден на Хитлер и деня на СС войските и се игнорира 9 МАЙ.
    Бивша усрайна е труп и неразделена засега територия, а трите останали микродържавички приличат на помияри, които краварите насъскват срещу Руската Мечка.
    Да видим докъде ще им стигне куража, когато краварите ги изоставят, както изоставиха укронацистите…

    • Нали се сещаш, че някой натрапва този нацизъм, той не е естествено състояние на държавите и народите, а напротив, прокарва омраза и разделение.

  3. Както вече се установи, Мара не е била между желаещите. Дългошията, бяла птица от съседно село, се оттегли демонстративно… Как може, България да бъде представлявана в НЕЩО, от това посредствено същество?

  4. Диалога, евфимизъм тайни консултации върви по искане на другите с Русия, г-н Лавров не се самопокани и е желан, ако не прелети над Гоцеделчевско

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *