Опасно! Фолкпевиците ни – най-големите нарушителки на пътя

Галена ПреславаКогато карате по магистрала или голям междуградски път, внимавайте.

Колата, която лети срещу вас или ви застига, може да е с фолкпевица зад волана. Това става ясно от статистиката, извадена от КАТ. Сред най-големите джигитки е Галена, която има рекордните 17 акта за превишена скорост плюс една катастрофа, при която блъснала друга кола отзад, понеже не могла да спре.

Всички глоби са платени, но напоследък певицата се крие на задната седалка, а колата управлява шофьор. Много са ми нарушенията, без малко да ми вземат книжката, призна тя. След което обясни, че обича високите скорости, мрази таратайките на пътя и винаги се засилва да ги изпревари. Ние вечно бързаме за участия, кръстосваме цялата страна, няма как да не ни хванат в някое нарушение, оправдава се Галена.

На второ място по нарушения е приятелката й Преслава, която винаги тръгвала за участие в последния момент, бързала и летяла като изтребител по пътя. Тя пък има съставени пет акта и е участвала в две катастрофи, за щастие леки. Ако не се броят изкривените брони и изпочупенитите фарове. Сега Преслава никъде не мърда без шофьора си на дълги разстояния, но когато е сама, страшно обича да натиска педала.

Ивана също не пада по-долу. Тя кара като състезател от Формула 1, но се е отървала само с три акта. Два за превишена скорост над 40 километра над допустимата и един за опасно неправилно изпреварване на път без видимост.

https://youtu.be/AalAYp3hGfQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *