Вижте кой подкрепи „Ритон“, продуцентите с нов удар по Кичка

Тони ДимитроваНещо невиждано се случи ден преди финала на ВИП Брадър. По стар обичай роднини и най-милите хора на финалистите влязоха да ги окуражат, а те трябваше да стоят неподвижно и да не реагират.

Първа връхлетя Ани Хоанг и нацелува Люси, докато той безмълвно зарони сълзи. Застиналите на местата си съквартиранти завъртяха белтъци, за да я огледат хубаво. Разплака се и Кристина Димитрова, когато влезе синът й и я прегърна. Високото стройно момче беше пълно копие на майка си. Другият й син беше в чужбина и прати поздрави по брат си.

На Джино изровиха леля му, която също всеотдайно го прегърна и благодари на всички, че се държат добре с него. Дори Гъмов изигра сценка на семейна идилия, като му доведоха десетгодишния син и любопитното хлапе обиколи къщата, но на въпроса ще отидат ли на кино в неделя отговори простодушно – ще питам мама. Братът на Кичка се появи по скайпа от Кипър, където живее и я увери, че много я обича, че гледа шоуто и й стиска палци да спечели.

Андрей Слабаков също изигра ролята на грижовен и любящ съпруг, като дойде да се обясни в любов на Ернестина.

Ние никого не чакаме. Нямаме роднини, които могат да дойдат, застрахова се Катя и наистина нямаше как да вкарат старата й майка вътре, пък не се знаеше и какви ще ги наговори. Но Брадърът не можа да изпусне момента за двоен удар. Да им намери посетител и да засегне Кичка.

Чак от Бургас дойде Тони Димитрова, която ги прегърна, разцелува и им каза, че са най-достойните. Тони не беше избрана случайно. Тя не е кой знае колко голяма приятелка с „Ритон“, но е скарана с Кичка заради конкурса „Бургас и морето“, където Бодурова не беше допусната да пее и то от съгражданката си.

Тони поздрави всички, но подмина Кичка, нанасяйки й поредния удар.

https://youtu.be/hGOzJUB_ICk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *