Малкия Маргин се прибра в България!

Босът на СИК се прибра след 5-годишно изгнание в Барселона!

Малкия Маргин
Малкия Маргин

Николай Маринов – Малкия Маргин се прибра в България след 5-годишно изгнание в чужбина, научи Скандално.нет от негови съратници. Босът на групировката СИК се е завърнал в София в края на септември и от тогава почти не е напускал имението си на ул. Беловодски път в тузарския столичен квартал „Бояна“.

В редките случаи, когато си показва носа навън, Николай Маринов се придвижва с два бронирани джипа „Мерцедес“ G класа с изцяло затъмнени прозорци. Мощните возила били купени тази пролет от Германия, като за тях влиятелният подземен бос броил космическата сума от 800 000 евро. Джиповете са с немски регистрационни табели.

Малкия Маргин се изпари от България през ноември, 2010 г., когато се изплъзна от полицейска блокада и бе обявен за национално издирване като заподозрян за поръчител на екзекуцията на радиоводещия Боби Цанков. Дни по-рано противоречивият журналист бе разстрелян в центъра на София.

Братята Маргини
Братята Маргини

В крайна сметка обаче разследването не събра доказателства, че братя Маргини и Сако са платили за смъртта на Боби Цанков и наказателното производство срещу тях бе прекратено.

Маргините се сдобиха с още една оправдателна присъда – като поръчители на екзекуциите на Иван Тодоров – Доктора, основателя на ТИМ Никола Дамянов и на ген. Любен Гоцев.

Докато бе в изгнание Николай Маринов прекара около година в ЮАР, докато бе издирван от Интерпол. А след като международното му издирване бе преустановено, се премести в Барселона, където семейството му разполага с имоти за над 10 млн. евро.

Дългото отсъствие на Малкия Маргин породи най-различни слухове за съдбата му, най зловещият от които бе, че е ликвидиран.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *