Турция със Зловещ план за България! Вижте Какво ни Готвят!

турция срещаВ близките дни Лютви Местан се кани да даде пресконференция, на която ще обяви, че прави нова партия!

 Това разпространи сайтът  24rodopi.com, позовавайки се на думите на видни активисти на съществуващата  Федерация на балканските изселници и емигранти, наречена  „Балгьоч”.

Тази организация защитава всички български турци, които са се преместили в Южната ни съседка, поема изселниците и им осигурява домове и работа, а после се грижи за интересите им. А техните интереси се простират далеч над битовите условия.

 В луксозния комплекс „Бурса палас” тържествено и помпозно  бе отбелязана 31-годишнината от основаването на  изселническата организация. На празненството почетни гости били отцепниците от ДПС – вече независимите депутати от Кърджали Шабанали Ахмед и Айдоан Али, които имат сериозни апетити към властта и богатството.  Имало и чак министерско присъствие.

От проведените речи и разговори изтече информация, че се е говорило за бъдещето на турското малцинство в България и неговата защита.

Било отбелязано, че ДПС вече не е партията, която ще се бори за правата и свободите на мюсюлманите в България и е нужна нова по-силна организация. От турска страна била обещана сериозна логистична и финансова подкрепа.

Лютви Местан не присъствал лично в Бурса. Той е достатъчно хитър, за да провежда срещите си на четири очи и да не се афишира. На срещата обаче станало ясно, че му е възложено да направи протурска партия, която да заеме сериозно място в българския политически живот. Тя ще бъде направена с турски пари и подкрепа и ще защитава интересите на Турция в нашата страна, които са ясно какви са: Териториални и икономически! А също така и военни!

На Местан били обещани всички гласове на изселниците, които досега идваха на изборни екскурзии, за да подкрепят ДПС. Така той има всички шансове да влезе в парламента, тъй като ДПС с годините изпусна електората си в България и все по-малко хора гласуват в компактно турските общини.

Турция се цели и в президентството, като обещава подкрепа на Радан Кънев и хората на Костов.

А апетитите на Югоизточната ни съседка вече се простират и към отцепването на област Кърджали и обявяването там на автономия.  Както и провеждането в Кърджали на референдум за независимост с предизвестен край.

https://youtu.be/J501Bbvbl74

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *