Марио от „София ден и нощ“ бил фитнесинструктор и неудържим сваляч

МариоМарио от риалити сериала „София ден и нощ“ се казва Даниел и работи като фитнесинтруктор.

Той също е от хората, които играят на сцената това, което са. Във филма той е барман, но показва завидни мускули и си личи, че прекарва с часове в залата. Тези мускули от пълнене на чаши няма просто как да ти направи.

И в реалния си живот, красавецът  бил Казанова и  трудно създавал истински връзки. След като се насител на поредното си завоевание, го зарязвал и тръгвал на лов за поредната наивничка. Сега, когато се прочу от телевизионния екран, той съвсем надул перки и буквално бил обсаден от девойки, готови на всичко да прекарат една нощ с него.

Това съвсем му вдигнало акциите и той отделял часове на перфектния си външен вид. За прическата му се грижели от екипа на риалитито, но за мускулите отделял часове, за облеклото си също. В квартирата му било пълно с мъжка козметика, красиви мъжествени дрехи, модерни обувки и аксесоари и обръщал внимание на външността си повече, отколкото някои от самодейните актриси в продукцията.

След като минал кастинга, сценаристите нарочно подсилили ролята му и тя се доближила до истинския му образ. В началото трябвало да играе обикновен сваляч, но го направили красив женкар, грубиян и мачо, който не подбира средства, служи си дори с насилие, за да вкара поредната наивничка в леглото. Най-любопитното е, че дори с този отрицателен образ, той печели фенки все повече и повече и е един от най-коментираните участници.

Жени на възраст също го харесват и му дават съвети как да оправи отношенията си с Поли, а други пък го корят, че е наранил момичето, без да се усетят, че това е само филм.

В момента екранният Марио си е повярвал, че може да стане актьор и упорито работи над артикулацията, мимиките, жестовете и дори тайно започнал да взима уроци по актьорско майсторство. Засега няма право да подписва с друга продукция, но и чалга-звездите лапнали по него и вече имал покани да участва в техни клипове.

Славата тотално го заслепила и извън снимките бързал да покори поредната бройка, а после да работи върху тялото си. И даже мечтаел за Холивуд, само че едва ли ще го огрее, твърдят негови приятели.

https://youtu.be/jaG1rgV0Bok

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *