Джино още чака Джена, вместо нея, цъфна леля му

Джино красивЛюбовта на Джино към  фолкаджийката  Джена все още е силна и все още го измъчва.

Българският американец сподели пред Ернестина, че му е на сърцето, че не може да спре да мисли за нея, няма никога пръв да е потърси, защото е дал дума, че няма да я безпокои и няма да й се натрапва.

„Аз никога пръв няма да ѝ се обадя, не мога, обещал съм, че няма да я търся, обаче от цели пет месеца не съм си спал в леглото, което деляхме двамата.. Не мога да легна там, усещам липсата й, протягам ръка и няма никой до мен”, спорели  полуразплакан Джино, който става все по-чувствителен в Къщата и вече реве повече от Кичка.

Той разкри, че Джена липсва и на родителите му. Баща му много си мечтаел за момиченце, но му се родили двама сина. Затова приел певицата за своя дъщеря, а тя пък му казвала тате и той се разтапял от умиление. Майка му също правела всичко за снахата, приготвяла най-любимите й ястия, чистела и лъскала всичко, като наближавало да дойде.

Много я обичаха и двамата! След това се поболяха заедно с мен. Не можеха да ме гледат така тъжен, не можеха да ми помогнат и когато получих поканата за Брадъра, татко каза – точно това ти трябва – да смениш обстановката да се запознаеш с други хора – вдигай чукалата и заминавай.

Представяш ли си, ако сега тя влезе и каже, че ми е простила – вдигна обнадежден поглед Джино.

Вместо Джена обаче, в Къщата влезе леля му, но той пак се разплака.

 

 
https://youtu.be/ZfDqyC03eQE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *