Огромно шествие в подкрепа на Виктор Орбан в Будапеща! 500 хил. поискаха излизане от ЕС (С ВИДЕО)

Стотици хиляди привърженици на унгарския премиер Виктор Орбан и на правителството му се включиха в шествие в Будапеща, за да демонстрират единството и подкрепата си за антиглобалистката и патриотична политика на популярния в цяла Европа унгарски лидер.

Участниците в акцията, наречена „Поход на мира“, се събраха на западния бряг на Дунава, минаха през Моста на свободата и целия център на унгарската столица, за да стигнат до мястото, където по-късно реч изнесе Орбан.

Шествието бе организирано от неправителствената организация „Форум за гражданско единство“, която активно промотира политиката на „Фидес“, партията на премиера Виктор Орбан. От 2010 г. „Фидес“ управлява страната с мнозинство от две трети в парламента.

Пред Асошиейтед прес председателят на организацията Ласло Чизмадия каза преди началото на днешната акция, че целта е тя да демонстрира суверенитета на Унгария пред ЕС, който, по думите му, „неспирно и незаслужено“ атакува Унгария, опитвайки се да спре това, което според съюза, е отстъпление от демокрацията и да й натрапи неолиберален диктат. „Ако ЕС продължава с безпринципния си натиск срещу нашата страна, може да се стигне до това Унгария да напусне съюза“, заяви още Ласло Чизмадия.

Очакванията на организаторите са за участие на около 500 хиляди. От 2012 г. това е осмият проправителствен митинг. Идеята е да се мобилизират привържениците на Орбан преди парламентарните избори през пролетта, които ще са най-сериозното предизвикателство от идването му на власт през 2010 г.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/HcfY2yilq5Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. „До 2030 година няма да има нито държава България,нито оцелели българи!“

    Едмонд дьо Ротшилд

    • Дори най-презираните животинки, ако тръгнеш да атакуваш вида или децата му ще те захепе, ужили ……. докато на народа български му отнеха родината, превърнаха децата му в джендъри и сексуални робини на запада, крадат го 32 г, затварят го, превръщат го в ГМО добиче с УЖваксини………….. той гледа като умно теле, рупа и ти вика аз съм за европата, моу е хубаво там и вече съм щастлив като маймун в зоопарк, че имам ГМО банани.

  2. Ние сме най-верните роби. Дори всички да напуснат, ние ще стоим и ще продължаваме да се гъзим като вЕрна колония. Случайности няма, тук има най-много еврофили, американофили, чифутофили, туркофили и всякаква друга робска паплач предпочитаща да и позлатят клетката, вместо да е свободна, тъй като единствено като слуги и доносници са способни да вадят прехраната си.

  3. Браво Орбан. У нас само Костадинов и неговото „Възраждане“ са негов безспорен аналог.

      • Докато не дойде на власт, нищо не можеш да кажеш предварително.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *