НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД на САЩ Срещу НОВИЯ СВЯТ на Путин – Развръзката е скоро, а изходът – предизвестен! Виж Тук:

За пореден път в историята Западния свят тръгна на завоевателен поход срещу огромната източна славянска страна. Този път обаче кръстоносната офанзива на Вашингтон и Брюксел е последна! Последен отчаян опит да вземат реванш или да унищожат Русия, преди западният свят да се срути безвъзвратно. И отново, както преди 70 години, Русия и нейният президент Владимир Путин, са надеждата на света за спасение от новото робство, което западната олигархия подготвя на света. За да може самата тя да оцелее в задаващия се апокалипсис.

rusia_usa4

Този път, като знаме,  англосаксите развяват не мита за „чистата арийска раса“, а идеите на неолиберализма, за „дългата ръка на пазара, която оправя всичко и ще донесе “благоденствие“ на народите.

Само че и този път, както преди 70 години, знамето на олигарсите се оказа доста оръфано и пожълтяло, а „свободния пазар“ не донесе щастие на никой, освен на своите апологети – олигарсите от всички страни, които досущ по комунистически интернационално се съединиха… и застанаха срещу обикновения човек!

Щурмът на западната върхушка днес наистина е отчаян! Западните стратези стигнаха дотам в безумието си, че се заиграха с „мюсюлманската“ карта, като изправиха пред света зловещото плашило на радикалния ислям.

Стотици хиляди ислямски джихадисти, престъпници и убийци от цял свят, бяха обучени, въоръжени и финансирани от също толкова престъпни кланове на банкери и наднационални компании. Същите ги пуснаха свободно по света, маскирани като „бежанци“.  И улеснявани от „човеколюбивите“ закони на  ЕС. А целта на кукловодите бе чрез терор и етно-религиозно противопоставяне да изтрият от лицето на земята националните държави в Европа!  Да променят генетиката на народите и да превърнат света в един огромен ислямски халифат. Както Хитлер искаше да го превърне в огромен Райх.

rusia15

По този начин, Америка се надява да върне целия свят с 200 – 300 години назад, да спре развитието на технологиите, да унищожи самата мисъл за справедливост и доброта, за да извади на бял свят най-жестоките и зверски качества у хората и човешкото общество.

Защо ли? Ами, само така англосаксите, които очевидно губят историческото си предимство и господство над останалите народи, ще съумеят да удържат надмощието си над догонващия ги развиващ се останал свят. Изправяйки човек срещу човека, брат срещу брата. И унищожавайки всичко човешко у хората.

Но сметките на глобалната олигархия и този път се оказаха криви. Тръгвайки на безумния си Източен поход, те не включиха в своя пъклен план една наглед малка подробност. Която е на път обаче да обърне западната кола! А именно: Не взеха под внимание свръхестествените лидерски и морални качества на президента на Руската федерация, Владимир Путин! Западните рационалисти не пресметнаха и волята и железния дух на руския народ, винаги готов да плати с кръвта си свободата и суверенитета на Мать Россия.

Защото, както Достоевски предричаше, Русия отново има „свой собствен, особен път на развитие“.

Владимир Путин и Русия отрекоха „ценностите“ на Запада. Отрекоха гей парадите, сексуалната деморализация, маскирана като „свобода“ и разпада на най-важната част на обществото – семейството. Категорично не възприеха подмолно прокламираната от соросовите медии идея, че целта е всичко, а човешкия живот е нищо. Така се породи западния термин за тъй наречените „съпътстващи жертви“. Тоест, в името на „голямата“ цел, може да се убиват милиони човешки същества… и това е оправдано. И още много такива „ценности“.

Но Главната разлика между Русия и Запада е диаметрално противоположната им представа за „свободно общество“.

Според англосаксите свободни държави са страните, в които властват олигарсите. В които държавата се е оттеглила от всички свои функции и почти не се забелязва. И, разбира се, на преден план е зловещата фигура на „свободния предприемач“, тоест на мошеника, който ограбва всички. И най-зловещото е, че този мошеник – олигарх, бива обявяван за еманация на обществото,  за най-добрата му част. Обявяват го като пример за подражание и норма на поведение

В Русия е точно обратното: Държавата е тази, която е призвана да създаде подходящи условия за развитие на човека и обществото. Според руснаците, хората избират държавните органи, за да може те  да служат на общността, а не под формата на „служене“, да грабят от народа,  най-безогледно и разбойнически. Както става в България.

Затова, първата работа на Владимир Путин, когато стана президент на РФ, бе да дисциплинира руските олигарси, които като клон на западния соросоиден неолиберализъм, бяха оплели в своята мрежа на грабеж и насилие цяла Русия.

Хора от кремълския политически елит разказват как Путин събрал олигарсите и им казал: Вие сте награбили богатството, което имате на гърба на руския народ и руската държава. Без народа и без Русия, вие сте нищо. Затова, всеки от вас ще трябва да дели богатството и печалбите си с държавата. 50% на 50%.

Така Русия тръгна с невероятни темпове напред. Руската промишленост и селско стопанство просперираха изключително бързо. Бяха увеличени десетки пъти заплатите и пенсиите. Социалната сфера стана приоритет в дейността на всяко правителство, формирано от Путин.

Блестящият стратег и тактик Владимир Путин не забрави и армията и нейното въоръжение.

rusia_usa3

Докато Запада все още гледаше на Русия като на смъртно ранена, разлагаща се държава, тихо и без много шум, руските хора създадоха мощна, прекрасно обучена и отлично въоръжена армия, с могъщ, непрекъснато обновяващ се ядрен арсенал.

И Запада, който беше тръгнал като аслан да завладява цяла Източна Европа, Балтийските страни, Украйна и Близкия Изток, изведнъж се оказа пред съперник, когото не само не може да победи, но ще е безумие дори да се опита.

И натовските „пълководци“, също като своите немски събратя, се стъписаха. И ни напред, ни назад! И  сега не знаят какво да предприемат.

Докато в един момент не осъзнаха, че Русия вече не може да бъде победена.

Защото на нейна страна са Владимир Путин и руският народ, които, също като цялото останало човечество,  мечтаят за свят без олигарси, без икономическо и политическо робство, свят, в който страните са суверенни и се развиват по волята на своите народи.

И „Новият ред“ на САЩ, започна да се спихва и чезне някъде в далечината.

За да отстъпи пред „Новия свят“ – светът на демокрацията, равноправието и социалната справедливост! Това е борбата на Владимир Путин и Русия! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

12 коментара

  1. Aбсолютно вярно.
    Русия е вече прогрaмирaнa от космическите светли сили.
    Никой в светa не може дa я спре по пътя си.

  2. РУСНАЦИТЕ СЕ РАЖДАТ ВОЙНИЦИ И АМЕРИКАНЦИТЕ ВИНАГИ ЩЕ ПРАВЯТ ОПИТ ДА ГИ ПРЕБОРЯТ…ГАДНОТО Е,ЧЕ САЩ ВИНАГИ ДЕЙСТВАТ ПОДМОЛНИ И С “ М А Ш И „…….ПРОСТО ИСКАТ ДА ЗАПАЛЯТ ЕВРОПА И ДА Я ВЪРНАТ НАЗАД ДЕСЕТКИ ГОДИНИ.

  3. do vladimir putin vseki den blagodaria na gospod che vi ima blagodari na gospod i che ni podari general radev za balgarskia narod e nadejda i boji dar plagodaria vi che vi ima blagodaria ti gospodi

  4. За,парви пат виждам такав Президент като Путин,да се опалчи срещу западните убийци и терористи,който убивает и нападает цели даржави,право Владимир Владимирович Путин,само такая,не бойся Балгарския народ е с теб,ние ще ти помогнем да унищожиш престапниците на Целия свят ,Които унищожават народите,за своя из года,а това са фактически Еврейские олигарси,който пречат на света Хорста да живеят в мир и процветание

  5. САЩ са създадени от европейци-авантюристи,които с помощта на своитедържави по произход са унищожили 90% от местното червенокожо население,за да овладеят териториите на Америка.Впоследствие използват робския труд на докараните от Африка чернокожи.Днес те са смесица на стотици народности от всички раси.Животът ги е научил на борба и самосъхранение.Възпитават се в духа на вечните победители.Америка вижда своето бъдеще само като хегемон,диктуващ правилата,експлоатиращ чужди народи и територии-къде са кротце,со благо,но по-често с кютек.Затова имат 1000 военни бази по света.Затова водят или поддържат военни конфликти,особено в региони богати на енергийни и други ресурси.Днес в лицето на Русия и В.Путин те виждат врага,който пречи за тяхнатаекспанзия.Затова се мъчат всячески да я отслабят и елеминират,като намират различно поводи (Украйна,Крим).На следващия етап врагът ще бъде Китай-макар,че там американците няма да намерят нужните им суровини.
    Западна Европа помни своето колониално господство,което и донесе високия стандарт през 19 и 20 век.Днес търси експанзия за своите пазари на изток.ЕС е замислен като модерна и уж демократична форма за въздействие на Запада над Изтока.Централно европ.държави най-напред осъзнаха,че правилата на ЕС щерарушат техния суверинитет и засега успешно се съпротивляват.Източните държави-Гърция,България,Румъния нямат самочувствието за по-твърда политика срещу неолиберализма.Залъгват се с т.н.еврофондове,които представляват обратно движение наевровноските,но с условие да бъдат използвани по европейските правила.

  6. Браво ,Россия,не забравяй че Целият Балгарски народ е с теб,да унищожим тази масонска Еврейска банда,която тормози целият мир,Балгарина трябва да знае че повече не трябва да спи,на оражие братя

  7. Целия български народ обичаме братска русия искаме да живеем с русия помогни ни господи да поемем пътя към евразия заедно с братушките се чувстваме защитени

  8. За съжаление хора като Путин могат да подобрят живота на хората при капитализма. Могат и да удължат съществуването на капитализма. Връщането на комунизма обаче, поне за сега е невъзможно. Капиталистически държави в които има ред и справедливост са малко и не са за дълго. Алчността накрая побеждава, и робството става очевидно. Така че, ако Русия и Китай не се върнат към комунизма, спасение за човечеството няма.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *