Нова фолкинтрига в Брадъра! Вкараха Зарко при Десислава, ще сдобряват скараните влюбени

ЗаркоСценариите на Големия брат започват бавно и полека да се изтъркват. Като в древногръцка драма, винаги трябва да има някаква любовна история, която да поддържа вниманието на зрителите.

След като два месеца занимаваха публиката с трепетите и страданията на Гъмов и Преслава, сега е време да поеме щафетата колежката й Десислава. Така де, не е влязла вътре само да пее и да готви. Трябва й нещо по-тока.

От доста време Деси имаше любов с ММА-боеца Светлозар, но в началото на лятото двамата се разделиха. По-точно той я изостави, защото искал дете, а тя не била готова да му роди, защото гледала собственото си. Поне такава беше една от версиите.

Оттогава певицата потъна в скръб, а в Къщата не минаваше ден, без да надува главите на съквартирантите с нейния Зарко. А те освен със съчувствие, с нищо друго не можеха да й помогнат.

За да се получи необходимата интрига и сеир, снощи в Брадъра неочаквано влезе самият Зарко. Деси ахна от изненада и едва не получи сърдечен пристъп. Тя първо онемя с филийка в ръка, а после се метна в обятията му. ММА-боецът тръгна да се запознава с всички, но Евгени Минчев го сряза жестоко. Не сте ми известен, не зная кой сте. Светлозар се смути и измънка, че много хора го знаят кой е. Е, да, но аз не знам, нацупи се лордът.

Така влизането на Зарко започна със скандал, но продуцентите залагат на поредната любовна история. А зрителите вече се питат за колко ли пари спортистът ще се навие да каже, че още обича Десислава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *