Зрителите гласували не за Борислав, а за…члена му

Борислав гол замисленТи си дъното бе, момче, ти си абсолютното дъно! Твоят акъл е обратно пропорционален на височината ти! Ти си жиголо и си жалък нагаждач, който се катери по женски тела, за да постигне своето.

Това бяха думите на Ваня Червенкова към Борислав, а той дори не се обиди. Да те нарекат жиголо е комплимент, защото явно виждат в мен потенциал и мъжественост, сподели той със Соня Колтуклиева, а тя енергично му кимна в знак на съгласие.

Да си мъжка проститутка е най-долното ниво на антиеволюцията. Да си изкарваш хляба, като си снимаш члена и го пращаш наляво надясно е повече от гнусно – продължи Ваня.

Ти се обиждаш, защото само на теб не ти обърнах внимание, каза иронично казанлъчанинът. Пофлиртувахме си с приятелката ти Йоана, после с Деси, после със Соня и те се почувства пренебрегната от мен, каза със завидно самочувствие човекът, който се  отъждествява с пениса си. Имам го, мой си е, голям е, харесвам си го, много хора е направил щастливи, погледна похотливо Боби чатала си.

Ти явно не ме чуваш какво ти говоря. На мен ми е противно да ми се чекнеш гол в джакузито, когато всички сме облечени и стоим на метри зад гърба ти. Камо ли да съм се засегнала, че не ме ухажваш. На мен ми е противно и да се разкарваш из цялата къща гол до кръста или с изрязани потничета. Не сме си у дома, дават ни по телевизията и всеки трябва да спазва някакво приличие. Но ти сигурно използваш предаването да си правиш реклама за бъдещи клиентки и клиенти, посече го Червенкова.

За пениса на Борислав ли гласуваха зрителите, или за самия него? Коментаторите  се разделиха на две крайности по въпроса. Едните твърдяха, че е хубав български мъж, а другите, че има интелекта на зелена еуглена.

https://youtu.be/0EQ-qTF9JeQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *