Изгониха Къци от Биг Брадър! Бил скучен, не правел интриги! – Коментар

Къци НикиНай-тихият и най-безобиден съквартирант Къци Вапцаров бе изгонен снощи от Биг Брадър.

Основното оправдание бе, че така гласували зрителите. Така човекът, който не каза една дума накриво на другите, не спретна ни една интрига или скандалче, не нарече никого гей или простак. Човекът който готвеше, метеше, чистеше и съвестно изпълняваше всички мисии, се оказа вън от играта. Той бе наречен „скучен“ и „безгръбначен“, понеже не отговаря на злото със зло и спазва библейското правило за другата буза.

Хора като Къци не виреят в българското общество. Не пие, не псува, не крещи, не налита на жени и на мъже, не си показва гениталиите, не се хвали колко гаджета имал отвън, колко далавери е направил…

Още повече той изтегли късата клечка, като негов защитник се яви Маги Халваджиян. Продуцентът каза, че се възхищава на качествата му и ако повечето хора бяха като него, у нас обществото щяло да бъде различно.

Дори самите съквартиранти не изпратиха шоумена и той си тръгна сам, придружен единствено от Ваня Червенкова.

Изгониха ме, защото аз пари не правя, каза Къци на Ники Кънчев. Тук се толерират  скандалите и простотиите и съответно те се плащат повече, но аз за скандалджийско шоу не ставам.

Любопитното е, че във форумите и страницата на предаването имаше много повече негативни коментари за другите номинирани, особено за Борислав. Тогава кой е гласувал и е пращал смс-и Къци да си тръгне, не стана много ясно.

https://youtu.be/-fodmLtw_jU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *