Мария Илиева изрита рапъра Наско, искала да става майка, но не на него

Мария и НаскоМария Илиева била тези дни шута на младото си гадже Наско Колев.

И то не защото родителите на младока били против връзката им, на такива дреболии тя не обръща внимание, а защото решила, че  е готова да стане майка и трябва  решила да забременее,  пише сайтът Хотарена.

 Доста години певицата се момееше и не искаше никакво сериозно обвързване. По-лесно й беше да минава от връзка във връзка с актуални мъже, за предпочитане по-млади от нея. Последната й връзка беше с Наско от Х фактор, където тя го заби преди той да стане пълнолетен и обявиха чувствата си едва когато младежът навърши 18 години. Той порасна, но и тя също и сега е на 38. Зовът за майчинство в нея вече е последен вик и последен влак, затова опитала да навие рапъра да стане татко на бъдещото й бебе. Той обаче се стреснал, тъй като доскоро самият той беше дете и няма идея как да се грижи за свое собствено, освен това е скандално млад, за да става баща.

Мария била убедена, че гените на двамата са добри и ще се получи страхотно отроче, но той не искал и да чуе. Обидената певица набързо му показала вратата. Не е тайна, че той се беше преместил да живее в нейния апартамент и изкараха едно страхотно лято, но когато нещата станаха сериозни, младокът се изплаши. .

Певицата изпаднала в депресия, тъй като на 38 години е без съпруг и няма деца.

В свое интервю наскоро тя каза, че това, което най-много иска да й се случи през следващата година е, да си има свое дете, да дари живот и да намери любовта. Доста време тя поставяла кариерата си пред личния живот, но сега била готова да смени приоритетите и да се отдаде на радостите на майчинството.

Кой ще е осеменителят обаче, тя още не знае.

https://youtu.be/7BRK4JvYhWo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *