Майката на Атанас Колев нарече Мария Илиева „дърта уруспия“

0

мАРИЯ НАСКОМария Илиева тотално е хлътнала по младия си любовник – рапъра  Атанас Колев и го преследва като хищна хиена.

Певицата изкара цяло лято с него под предлог, че имат участия и концерти по морето и то предвидливо далеч от Варна, за да останат на хотел. Но сега той се прибра при родителите си и двамата са разделени. Тя обаче не можела да стои далеч от младото си гадже и си е наела апартамент във Варна, където двамата да се срещат, пише столичен седмичник.

Единственият проблем за бурната любовна сага  били родителите на Наско, които буквално са в шок, че синът им  живее с близо два пъти по-възрастна жена от него. Младежът успявал да ги залъже, че няма нищо подобно, с кака му Мария са само приятели, а слуховете  за връзката им била измислена от  зложелатели, но пък им правела добра реклама. А те пък трябвало да знаят, че сега рекламата, дори и лоша, продава всичко.

Майката на Наско прекрасно знаела кое е реклама и кое не и се пръскала по шевовете, когато синът й излизал от къщи уж да се види с приятели, а всъщност отивал при Мария.

Според слухове,  преди седмица майката буквално избухнала, когато нейни  приятелки й казали, че са видяли синчето й да се натиска и мляска с Мария в дискотека на Златни пясъци.

Жената се вбесила тотално и  нарекла певицата „мръсна уруспия”. На мен ми казват, че са само колеги, но з не съм нито сляпа, нито глуха, ядосвала се майката. Тя разчитала на това, че Мария ще се насити на сина й и ще го пусне по пързалката, както правеше с всичките си гаджета досега, говорят близки до семейството.

https://youtu.be/7BRK4JvYhWo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *