Откриха причината за миграцията: Бежанците идват в ЕС, понеже търсят се*с

бежанциМигранти бягат от Близкия изток към Европа заради това, че имали големи мераци за  за се*с.

Това е написано черно на бяло в част от делата, които бежанци са завели  срещу откази от Държавната агенция за бежанците  да им даде документи за  убежище в България и да ги обяви за репресирани от режима и най-вече от собствените си съпруги.

Гражданин на Ирак зае първо място в делата по  куриозност на причините, посочени в жалбата му. Той иска  убежище в България заради сексуална обида, тъй като съпругата му не желаела да му дава задължителните според него любовни ласки по четири пъти на ден. И той се принудил да я напусне.

В делото не е посочено къде „репресираният“ мъж ще намери в България дама, която ще отговаря на необичайно големия му нагон. За българка ли ще се жени, или ще използва ласките на дамите на Околовръстното и ако е второто, откъде ще намери пари да си плати за удоволствието.

Истината е малко по-различна и доста по-жестока. В няколко свои обръщения към европейците, от „Ислямска държава“ обявиха, че пращат в Европа яки здрави мъже, чиято цел е да спят с европейските жени и да им направят деца. А тези деца ще бъдат възпитани в исляма. Така християнските държави ще бъдат превзети отвътре и след години деца ще се обръщат срещу вярата на родителите си, ще се лее кръв, а Европа постепенно ще се ислямизира.

И най-силното оръжие на новите окупатори било семето им.

https://youtu.be/MhN34Fn0QKo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *