Никол Станкулова крие сто бона в гардероба си

Никол - силиконНикол Станкулова е синоптичката, която притежава най-богат и шикозен гардероб в цялата гилдия,  коментират колегите й в Нова телевизия.

Красавицата, която чете прогнозата за времето, сякаш съобщава световните суперновини е известна със суетността си и преди да излезе на екран, прекарва поне час в гримьорната. Тя е любителка на всичко марково и скъпо, обаче ако не бяха богатите й любовници, едва ли дрешникът й  щеше да пращи от избрани одежди на „Долче и Габана”, „Версаче”, „Прада” и всякакви известни дизайнери.

Пред свои близки приятелки Никол споделяла, че една жена, която уважава себе си, трябва да държи винаги тоалетите й да са на световни гиганти. Затова тя избягвала да си купува българско производство, дори да е бутиково, да й отива и да е на някоя новоизгряваща звезда в модата.

Още във ВИП Брадър тя призна, че е егоистка, че винаги е искала всичко да бъде само за нея, не е искала да има братче или сестриче, за да бъдат всички грижи и обич само нейни и дори не давала играчките си на чужди деца да играят с тях .

По нейни изчисления дрехите й в гардероба струват общо колкото един апартамент – около 100 000 лева, като най-скъпи  били палтата и дамските й чанти. В сумата не влизали многобройните й накити и марковата козметика, с която тя не се разделяла и нощем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *