Това гърдите на Никол Станкулова ли са? /ЛЮБОПИТНА СНИМКА/

никол бръчкиНикол Станкулова вече радва гаджето си Теодор с чисто нов бюст. Синоптичката внезапно показа доста пищно и налято деколте, което е различно от природните й дадености. 

Дълго време тя се кълнеше, че няма да прибегне до пластична хирургия и всичко по нея ще си остане от истинско по-истинско. Но сега или е направила магия, или е извикала добрата фея, или е отишла при добър лекар.

Напълняването се изключва, тъй като тялото й не се е променило Промяната е единствено в областта на деколтето и при това доста видима.

Това стана ясно на последното светско парти, когато Никол се разголи и издпод скъпата й рокля палаво надникнаха две добре налети лисички. Очите на мъжете се приковаха в тях и си останаха там.

Никол силиконОще във „ВИП Брадър“ Станкулова се кълнеше, че никога няма да прибегне към нещо изкуствено и ще си ходи така, както природата я е създала. Тя критикуваше силиконките и недоумяваше как спят с изкуствените си гърди и дали не им пречат.

Някои предположиха, че всичко на снимката е зрителна измама. В момента имало сутиени с подплънки, които карали бюстът да изглежда двойно по-голям.

Абе къде ги продават тези вълшебни сутиени, питат учудени момичета. Колкото и подплънки да сложиш, няма как да изглеждаш така.

Други предположиха, че става дума за корсет, но коя пък съвременна дама използва корсет и къде пък Станкулова го е скрила под разголената си рокля?

Абе, сложила си е силикон, но в умерени количества, за да изглеждат гърдите й по-сочни, но не и като кравешко виме, категорични са познавачките от бранша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *