Манипулация! ГОЛИ УКРАИНСКИ АБИТУРИЕНТКИ бяха представени за БЪЛГАРКИ по Световните медии /КОШМАРНИ СНИМКИ/

абитуриентки Абитуриентските балове започват след  месец и подготовката върви с пълна пара.

За ужас на родните зрелостници чуждестранният сайт Runt-of-the-web.com реши да покаже най.- безумно облечените, безвкусни и грозни момичета – абитуриентки в света. От сайта твърдят, че са ги намерили всичките накуп и то в България!!! И са публикували куп снимки с ужасяващо облечени млади дами. Част от тях приличат на проститутки, други – на кабаретни актриси, трети на изтървани от лудницата… А по-късно статията с фотосите бе публикувана в множество други вестници и сайтове на Стария Континент.

Снимките наистина могат да втрещят и хората с най-железни нерви или да предизвикат смях и подигравки.

От сайта пишат: „Съжаляваме Русия, колкото и да се напъвате, че сте  едни от най-щурите момичета в Източна Европа,  България ви бие по всички показатели, щом стане въпрос за абитуриентски балове. Българките ви минават отвсякъде, вижте ги как изглеждат. Имате много да ги гоните, за да ги настигнете“.

Там иронично се коментира, че българските момичета нямат никакъв вкус и чувство за приличие, отиват на бал направо по бельо, или с тоалети тип „носни кърпички“. А по време на купона разхвърлят и останките от шантавите си роклички, танцуват полуголи и се напиват до безпаметност!!!

Вероятно има известна доза истина, че българските абитуриентки не са от най-стилно облечените момичета, но авторите на сайта яко са сгафили.

При внимателна проверка на снимките в Гугъл, се оказва, че облечените по този начин моми до една са… украинки.

Това са снимки от техни балове и трябва да признаем, че наистина са ужасяващи. А българките изобщо не могат да ги стигнат. С някои изключения, разбира се! Но в коя ли държава няма такива изключения!

А колкото до сайтчето, гонещо сензации, препоръчваме да си проверява информацията.

И, момичета, внимавайте тази година. Не се обличайте така, че има вероятност да станете за смях на цял свят!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. То по физиономиите им личи, че са украинки, но понякога и нашите не падат по-долу…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *