Слави Трифонов ще пее на „Уембли“! Започва Политическата си Революция от Лондон!

Слави кондертСлави Трифонов и Ку-ку бенд ще  изнесат концерт в Лондон.

Те отдавна се канеха да отидат в английската столица и да застанат пред публика, като за целта бяха наели зала „Трокси“, която има 2 300 места. Интересът към концерта обаче бил толкова голям, а билетите -разпродадени за нула време, че за да могат да присъстват повече хора, Дългия преместил събитието в голямата затворена спортна зала „Уембли“ , която се намира  точно срещу едноименния стадион в центъра на британската столица.

Залата е петорно по-голяма и може да събере  12 500 души.

Наложи се да се преместим, обясняват от официалната страница на шоуто. Интересът беше огромен, билетите – изкупени, бяхме залети с молби от наши съграждани в Англия да направим няколко концерта, за да могат всички да присъстват. Затова наехме по-голямата зала и се наложи да променим датата.

По предварителни данни билетите отново са изкупени – Дългия има страшно много фенове в чужбина. На концерта ще присъстват и мераклии, живеещи във Франция.

В Лондон Слави ще проведе и така дълго уговаряната среща със студенти от Англия, които сами настояваха да го видят, за да си поговорят за референдума, подписката и желанието му за промени в българската политика, както и счупването на олигархичния модел. В България такава среща му беше забранена от университетски шефове в няколко ВУЗ-а въпреки желанието за подобна среща от страна на студентите. Затова пък интересът в Лондон е огромен.

Освен в Англия Слави и „Ку-ку бенд“ ще изнесат още два големи концерта в европейски държави, за които билетите също са изкупени. На 27 май те ще пеят в зала Берлин, а на 4 юни за феновете си  в Мадрид.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/uMnYCdxtAls

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *