Стоянка Мутафова захлебва 100 бона от „Столичаните“

стоянкаРекорден хонорар за участие си в поредния  сезон на „Столичани в повече” ще вземе  Стоянка Мутафова.

Актрисата, която за 500 лева пътува на гастроли в страната и по два часа стои права на сцената, ще получи цели сто бона, изтече инфо от продукцията

Филмът на Любо Нейков се оказа тотален хит и е най-дълго излъчваният роден сериал  досега в ефира. Проучване показва, че повече се гледат епизодите, в които участва великата ни актриса.

Сега Стоянка  отново е поканена да  участва в снимките,  като са й предложени  по цели  5 хилядарки  на епизод. Фенове веднага изчислили, че ако тя се снима във всичките  20 серии от новия сезон, банковата й сметка ще набъбне  с над 100 000 лв, което е огромно облекчение за нея. Имаше години, в които не можеше да си плати дори и парното.

Актрисата, която влезе в Книгата на Гинес като най-възрастната жена, останала на сцената, доста сериозно  обмислила дали да приеме примамливото предложение и да застане пред прожекторите отново. Тя не крие, че възрастта й е доста напреднала и напоследък ангажиментите сериозно  й тежат. Снимките на хитовия сериал са точно фиксирани и не могат да се отлагат. Тя трябва да е точна и никакви извинения да не прекъсват и да не пречат на работата на другите. Често обаче сутрин я налягали старчески болежки, краката й се надували и трудно можела да ходи.

От продукцията й обещали кола и собствен шофьор, а повечето сцени щяла да снима седнала, само и само да участва. Тя се навила не за друго, а заради дъщеря си Муки. Искала да й остави колкото може повече пари, тъй като Мария е неуспяла актриса, животът й е минал в женитби и разводи и в гледане на майка си.

Над 60 годишната Муки все още е бебчето на мама и изцяло зависи от хонорарите й.

https://youtu.be/SLz67F75MWQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *