Иван Ласкин заплаши с бой бившия си съученик – здравния министър Петър Москов!

ИванАктьорът Иван Ласкин захапа  здравния министър Петър Москов в профила си във Фейсбук.

Устатият актьор и „Пепи“ били съученици, но досега никой не знаел този факт. В момента обаче на Ласкин му прекипя, докато гледа какви ги върши другарчето му от гимназията и избухна.  Гневът на актьора се стовари върху безумните  реформи, които от време на време  прави Москов и изнервя всеки, който има близък болен или поне гражданска позиция.

Този път реакцията беше срещу специалния код, който ще се слага на линейките..
„Линейката щяла да идва от 8 минути до 2 часа! И зависело от това  колко е стабилен или  пък нестабилен е болният?!“ – ядосва се Ласкин и пита: „Как баба Гинка например ще се прецени дали е стабилна или нестабилна? Как ще обясни на диспечерите колко я боли, много ли я боли, в кой код я боли и как те ще преценят какво й има?

Тя не е лекар, лошо й е няма диагноза, не си знае кода, а трябва да обясни  на здравно-дебилната реформа, как се чувства, силна ли е болката, слаба ли е болката, от какво е болката и докато обяснява, а те изчисляват в коя зона да я сложат, като нищо може да се възнесе!

Кой олигофрен измисли  понятието “линейка до 2 часа?”  Знам го аз кой е и му казвам в прав текст:

„Пепи, в гимназията не те набих, обаче  сега се чувствам един такъв … нестабилен и те призовавам поне за два часа  да не гледаш като пингвин от телевизионния екран,  а да реформираш наистина Бойкомпота или по-добре Бойкомата, който ти е влязъл в главата и най-после да родиш нещо смислено и да се погрижиш за интересите на хората, които вече  26 години са лишени от адекватно и навременно здравеопазване“, пише ядосано  актьорът в профила си в социалната мрежа.

Постът му беше точен, като изстрел от куршум и предизвика стотици  одобрителни коментари и за един ден събра над 4000 харесвания.

Направихме си труда да проверим – Пепи нито го е прочел, нито го е харесал.

https://youtu.be/iKSPrA70cQg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *