Разкритие! Гей любовник разделил Десислава и Зарко

Деси ДВ цялата сага между певицата Десислава и любовника й Зарко, се оказва, че има намесен и гей.

Деси непрекъснато била заплашвана от настъпателен и свиреп мъж, който искал от нея да се оттегли от връзката си с ММА-боеца, тъй като той бил влюбен в него. Певицата била доста страхлива и непрекъснато се оглеждала, като се прибирала, тъй като част от заплахите били, че биячи ще я ступат, или самият влюбен ще я залее с киселина.

Маниакът я държал в непрекъснат стрес, като й изпращал по няколко съобщения на ден с описания какво точно ще й стори. Тя не можела да се оплаче в полицията, за да не се разчуе грозната история, освен това номерът, от който идвали заплахите, бил скрит.

Тайнственият мъж непрекъснато твърдял, че има гореща  връзка със Зарко и той я мами всеки ден. В началото фолкаджийката  помислила, че това е шега и то от някоя нейна колежка или приятел на Зарко, но смс-атаката продължила. Но след това започнала да  се притеснява. Любимият й  от своя страна здраво се забавлявал  от нелепата  ситуация и се смеел на притесненията на Деси, а понякога се шегувал, че докато тя е на участие, той ще прекара вечерта с любовника си.

Въпреки шегите, присъствието на гея донагнетявало отношенията им и се стигнало до раздяла. Но в ролята на лошото ченге влязъл инж. Митко Димитров, който взел Десислава в „Пайнер“.  Зарко избухнал, че му отнемат любимата, че тя става фирмена жена, а не негова и я изоставил точно на Нова година.

Странно, но от този миг заплашителните съобщения от гея престанали да идват на телефона на Деси.

https://youtu.be/C47d_3F3xZk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *