Галена крещя просташки на Куката: Искаш ли да си натопиш чушката?

Фолкпевицата Галена прави изцепка след изцепка по нощните клубове и така славата й на разкрепостена и цапната в устата певачка расте, без значение от цената.
Тя има навика да си подбере някой известен в публиката и да започне да се шегува за негова сметка, а шегите са като реплики от филми за възрастни. Като се прибави и оскъдното й облекло, сценките си ги бива, а феновете се наелектризират до червено.
На Галето не й пука, че повече от тълпата е пияна до козирката и не може да различи артистично поведение от откровена покана за се*с, там и веднага. Затова и често усеща някоя жадна мъжка ръка по задните си части.
В интернет пространството тръгна пикантен слух за любителски запис, който бил направен във варненска дискотека в края на лятото. В него  главни участници  са Галена  и известният  актьор Мариан Вълев, по-разпознаваем като Куката. Двамата се срещнали случайно в заведението. Тя пеела, той бил дошъл да релаксира.
Галена разбрала за присъствието му в клуба и веднага безплатно го поздравила с песен. Записът запечатъл внезапната еуфория, която обзела Вълев. Той се метнал на бара и започнал да танцува. При това доста предизвикателно.
Стойката била на разкрачен селянин, който кани млада мома да се включи.

Певицата не изчакала втори жокер и се навряла в междукрачието му, извивайки сластно тяло и имитирайки сцена от забранен до 18 години филм.

Галена

Тя търкала задни части в краката му и двамата направили такова изпълнение, че публиката се втрещила. Като се добави и късата рокличка, която едва покривала бельото й, на практика тя танцувала полугола. След това също се качила на бара и изтанцувала танц уж специално за него.

Наричала го „животно“, питала го ще има ли“изнасилство“ тази вечер и ще гони ли кучката, за да натопи чушката.

По-трезвите в бара буквално се втрещили. А Галена продължила да загрява залата до червено, като накрая показала и гащичките си.

https://youtu.be/VE2sme045MA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *