Страшна Прогноза за България! Вижте я:

Още 1 млн. българи ще напуснат страната през 2017 г. за да се спасят от мизерията!

астролог2016-та година ще  започне с атентати и трусове и  като цяло ще  е по- лоша за България, каза  астрологът Филип Филипов.

Той е известен с това, че предрече земетресението в Перник и прогнозира  атентата в Сарафово, за което в началото никой не му вярваше.

За оцеляването на кабинета „Борисов-2“ , той  бе леко уклончив и заяви, че е възможна сериозна политическа  криза през февруари. Според звездите  правителството щяло да оцелее, но нямало да бъде стабилно, като непрекъснато ще възникват конфликти.

В момента не се вижда стабилност, но има лъч надежда, че нещата могат да се оправят – обаче частично.

В глобален мащаб кризата също ще продължи. Звездите отдавна изписали това, което ще се случи в Париж. Чакат ни още атентати и още провокации, ще има жертви. Този процес ще завърши в края на 2016 и ще се стигне до решение по дипломатически път. Но въпреки това омразата на верска основа ще продължава да тлее, категоричен е астрологът.

Филипов нарече  ДАЕШ хидра, която  тепърва ще атакува страните от целия демократичен свят и то не само с атентати, а  с много по-сериозни средства.

Не е изключено Великденските празници да бъдат окървавени. Ще има кървави атентати над политически лидери в цяла Европа, както и голямо земетресение с цунами, но това няма да е в България.

2016 за Европа ще е белязана от страх и терор, които ще засегнат и нашата страна. Не само през 2016, но и през следващите 7 години икономиката на България ще продължи да пропада. Което през 2017 година ще доведе до още една мащабна емигрантска вълна – още над 1 млн. българи ще напуснат трайно родината, за да търсят препитание и работа в по-богатите части на Европа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/D7E9KJUxqGw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *