Фобия: Гала се страхува да не я погребат жива – с видео

гала фобия страхМоже и да звучи налудничаво, но симпатичната водеща има тази фобия, която я измъчва до болка. Самата Гала осъзнава, че страхът й е необясним, но фобиите представляват именно това – ирационален страх от нещо. Напоследък все по-често г-жа „На кафе” занимавала приятелките с проблема си, което доста ги оттегчавало, но нямало как, нали за това са приятелите.
Тези дни изрусената чаровница чукна 44. Честно казано, изглежда доста добре за жена на тази възраст, но това е друга тема. В свое предаване, в което на гости й беше известният астролог Гал Сасон, Гала сподели своята фобия да не я погребат жива. Звездоброецът обясни този неин страх с това, че в предишен живот Галина, кактопогребение жив е истинското й име, е била древна царица, която са погребали жива.
В науката този вид страх е известен като тафофобия и е присъствал в съзнанието на много изветни личности, като например руския писател Гогол.
При Гала обаче можем да говорим за цял набор от различни фобии. Именно заради това се сдобила с прякора Монк. Винаги, когато настъпело заметресение, чаровницата изпадала в нервен пристъп. Непредвидимостта на събитието засилвала усещането.

Гала страда от натрапчивата мисъл, че може да я погребат жива
Гала страда от натрапчивата мисъл, че може да я погребат жива

Когато се налагало да лети някъде със самолет, успокоителните били единственото спасение за бившето момиче от шоу „Невада”. Притеснението за обратния полет я тормозело почти през цялото време на почивките й извън татковината.
Стар и много коментиран слух е, че Гала изпитва страх и от скалпели и всички лекарски атрибути. Самата тя не крие, че не понася да ходи на зъболекар. Тази фобия се появила още, докато била дете.
Независимо от какво се страхува, можем да поздравим чаровницата за смелостта да си признае това, защото повечето хора имат поне по една фобия, но се притесняват да го споделят.

Виж какво още каза астрологът на звездите Гал Сасон при гостуването си в „Шоуто на Слави“! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *