Шок! Галена лази пияна по пода на чалготека!

Галена пиянаПосетители на нощен бар в  станаха свидетели но ужасен резил, който явно ще държи влага на Галена дълго време.

Фолкаджийката била напреднала доста  с алкохола, че буквално започнала да лази по земята на четири крака. Тя пристигнала в клуба с половинката си Галин, но не да работи, а да празнува нечий рожден ден. Двамата със съпруга си пристигнали солидно почерпени и вътре продължили да се наливат. Компания им правела и бившата жена на вафления бос – Деси Слава. Не е изненадващо, че тя също била фиркана до козирката.

Пияната Галена лази по земята между краката на хората
Пияната Галена лази по земята между краката на хората

Фенове се шашнали от поведението на любимката си и тайно от нея направили клипче с мобилен телефон на пълната излагация на тримата.  Кадри от него  обиколиха интернет и всички видяха до какво падение може да стигне Галена, която буквално се търкаля на земята.

В цялата вакханалия участва и  Галин, който грабва  микрофона и олюлявайки се запява парче на Слави Трифонов, доста фалшиво, но пък с ентусиазъм и плам.

От тази снимка Галена ще се срамува доживот!
От тази снимка Галена ще се срамува доживот!

Песента така вдъхновява  Галена, че я докарва до луд екстаз. Певицата дивее, прави опти да танцува, олюлява се, свлича се на земята и ухилено се търкаля в мръсните изпокъсани салфетки, след което се навира между краката на мъжа си, опитвайки се да се изкатери малко по-нагоре.

За да не остане назад Деси Слава се мята върху бившия си първо на гърба му, а после започва да го ползва за за пилон. Кошмарна гледка бяха, изумиха всички, казва авторът на клипа. Уж са богати, уж са звезди, а се държат като пияни селяни, спечелили някой лев от лотарията.

https://youtu.be/vui3DBEApEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *