Николета хуква след Валери в Италия

Николета бяснаНямам представа кого  ще снимаме, аз  ще съм съм само водеща. Екипът на прадаването ни е много по-голям от предишния и нека звездите да внимават.

Това обяви  Лозанова пред bTV, където стартира предаването й „Папараци“, което единствено е сменило името си, но ще е все така жълто и плоско.

Такива предавания има във всяка държава. Съветвам  звездите да внимават, каза Лозанова и веднага поясни – искам да кажа, че ние не изобщо не изкривяваме нещата, а ги показваме на всички такива, каквито са“, обясни новоизлюпената водеща с нисък рейтинг, но за сметка на това с голямо самочувствие.

Тя каза  още, че скоро с дъщеря си Никол ще отидат при съпруга й Валери Божинов и семейството ще живее  постоянно там.  Аз ще деля времето си между Италия и България, защото семействата не бива да се разделят. Ще пътувам, обаче  така се стекоха нещата при нас. Обичам Италия, защото там се живее  много по-спокойно“, допълни тя.

Зрителите за кой ли път се учудиха как така водещият няма да знае сценария и ще се запознава с него в последния момент. В цял свят водещите си имат екипи, но сами взимат решенията кого да поканят, подготвят се, правят интервюта. Едва ли една Опра например не знае кого е поканил екипът й и излиза ей така просто да води.

Това май е голям гаф и сигурно продуцентите вече са издърпали ушите на водещата си. Би Ти Ви е сериозна телевизия и едва ли ще отмине безнаказано такова нелепо изказване – де да знам какво ще се снима, аз ще водя. Николета още от сега стъпи на тънък лед и е неин проблем как ще се задържи в телевизията или просто ще остави други да работят запади нея, а тя ще се явява само да прочете текста и да покаже тоалета си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Какво самочувствие има тази жена! Само тя останала водеща! Не може да стъпи на малкия пръст на Венета Райкова, която сама си водеше предаването, задаваше си въпросите към гостите, а интелекта и е няколко пъти над този на Лозанова! „Бъзикам“ беше думата, която Николетка изпусна в ефир като гост на Диана Любенова, на всеки от въпросите на наистина водещата предаването „Тази неделя“ Лозанова не смогваше да си довърши изречението…А когато се опитваше да си прочете въпросите към Бориса Тютюнджиева в предаването на Иван и Андрей непрекъсното си оправяше косата?! Да не говорим за отношението и към Алисия – там историята съвсем изпростя! Не ми се пише повече за тази „модна икона“ и „водеща“. Аман от нея!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *