Николета хапна шоколад и го превърна в новина

Николета шоколадНиколета Лозанова не може да диша и да живее, ако не е в центъра на вниманието и ако медиите не пишат за нея.

Явно това вече е патологично състояние, защото поне два пъти седмично тя показва снимка я на дупето си, я на полуприкрития бюст, я гола, я облечена, я просто така.

Сега, за да не бъде забравена случайно, защото от пускането на  навиреното дупе минаха цели три дни, мургавата плеймейтка пусна снимка от кухнята си как яде през нощта /а дали е през нощта кой да ти каже/ филия, намазана с течен шоколад.

Посланието на фотото би трябвало да се разбира, че тя има страхотен метаболизъм, не пази никакви диети и може да нагъва шоколад когато реши и колкото си реши. Изобщо е супермацка, че чак дрънчи.

Кой знае защо обаче масовият читател не обърна никакво внимание на метаболизма й, нито на секси пижамката, а на кухнята й. Явно в тази кухня се влиза като в музей и тя изобщо не се използва по предназначение. Уредите са нови, плотът е нов, без нито една трошичка – откъде се е материализирала филийката чак чудно да ти стане. Няма и нито един съд, нито една чинийка, нито една виличка или лъжичка, даже следи от присъствие няма. Видно кухнята е място, в което никой не влиза и никой за нищо не ползва.

Далеч сме от мисълта, че г-жа все още Божинова пържи лук и върти манджи у дома, но чак такава стерилност буквално изумява. Какво яде това семейство и къде се приготвя храната, недоумяват читатели. А други просто се смеят и пишат „Да се промъкнеш нощем тайно в кухнята и да хапнеш, не е изненада, но до вратата да стои фотограф и да те щракне на мига, направо си е добре режисирана изненада.

https://youtu.be/G8tniZFgL70

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *