Зловещо! Разгадаха мистерията защо летците от руския самолет не са изпратили SOS!

самолет катастрофаИзвестния летец изпитател Анатолий Книшов обясни в свое интервю детайли от нещастния случай с падането на руския самолет в Синайските планини.

Един от мъчещите всички  въпроси след трагедията с руския лайнер, при която загинаха 234 души е защо екипажът не е успял да подаде сигнал SOS, въпреки че машината е падала поне три минути и е имало време пилотите да реагират и да съобщят на диспечерите какво се случва. А дори и според черната кутия те не са издали никакъв звук.

Според експерта,  причината е рязката декомпресия,  която е причинена от разрушаването на опашката на самолета. При такава катастрофа  самолетът се разхерметизира веднага и пътниците и екипажът губят съзнание.

Книшов обяснява, че на височина 9000 метра при разхерметизиране , кръвта в човешкия организъм „кипва“ за част от секундата. Със скоростта на  мълния се развива декомпресионна болест във всеки жив организъм. „Кипналите  в кръвта  мехурчета, блокират   кръвосната система, сърцето веднага  спира и човек умира за една до две секунди.  Няма как да се  подаде сигнал SOS от пилоти, които агонизират и умират.

По-зловещото е, че тази съдба е застигнала всички пътници и те са починали още преди самолетът да се разбие на земята. Нямало е време за реакция, почти никой не е разбрал какво се случва. Това обяснява и факта, че намерените тела са били на седалките, вързани с коланите и никой не е реагирал.

Вече с над 90 процента сигурност самолетът е взривен и случаят може да се нарече атентат. На да пъти от Ислямска държава поеха отговорността за атентата и се заканиха, че всички руски туристи ги чака същото. Проверка установи, че на летището в Египет срещу дребен подкуп може да бъде качено всякакво взривно устройство, а охраната не си гледа изобщо работата.

Почти всички авиокомпании обявиха линията за опасна зона и отмениха полетите си.

https://youtu.be/AHe-d8KDNS0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *