Шок! Луна праща Преслава на психиатър

Преслава опашка„Дори нямам спомени Преслава  да е била активна и да е присъствала в  Къщата“ – каза изненадващо Луна в свое интервю.

Нейното поведение не се вписваше в предаването и беше извън всякакви позволени норми,  тя просто си летеше някъде нагоре-надолу, навън-навътре в пространството, независимо че таванът в Къщата е  нисък, а вратата навън затворена, но не и за нея. Влизаше и излизаше когато си поиска, в останалото време спеше, или гледаше в една точка.

На мен тя изобщо не ми е интересна и по-скоро я съжалявам. Заглавията на песните й до голяма степен  определят и нейната същност, като човек и изпълнител.

 „Лудата дойде“ най-вероятно е написана точно за нея. Защо аз нямам такива заглавия и такива текстове  в моя репертоар, запита многозначително фолкдинозавърката. Аз не пея нейни песни, но тя си позволява да пее мои и не съм получила нито лев авторско право. Обадих се на Митко Димитров да се разберем като хора, а той иронично ме посъветва да го съдя.

А Преслава според мен има нужда от сериозна помощ. Дали от психолог или психиатър, не съм компетентна и не мога да кажа. Или поне от нов композитор, защото това, което пее, я показва в в ужасна светлина. Явно  липсата на хитове при тези измислени певици  са допринесли  серизоно попфолкът да стане нещо нарицателно за пошлост.

Ако хонорарът от Брадъра не й стигне да си плати сеансите, мога да й подаря симбеците си и цялото си творчество, дано да й помогнат. Ще го сторя с удоволствие, няма да искам да ми плаща, защото ме боли докъде е стигнало нашето изкуство.

Аз влязох в Къщата със стратегия и играх докрай, а другите ядат, спят и се излагат, това също не мога да го приема, категорична е Луна.

https://youtu.be/ic3X8k2KVQg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *