Моника Валериева се окопити, категорично дава Люси под съд

 monika1Вече се свързах с един от добрите адвокати в София, заяви Моника Валериева, която най-после се окопити след участието си във ВИП Брадър.

 Най-вероятно делото, което ще заведем,  ще е за клевета, обаче ще обясня подробностите, когато изготвим документите. В момента събираме записи, свидетели.  Правя всичко това не само заради  мен и близките си, а колкото и странно да звучи и заради самия Люси Иларионов. Това дело ще го научи да си мери думите и да не казва неща, в които не е сигурен, особено за жени, които знае, че ще нарани, но ги заклеймява и им лепва етикет за цял живот.

Аз зная, че не съм проститутка на повикване и не излизам с богати чичковци, но обществото не знае. То е склонно да повярва повече на на него, отколкото на мен. И ако сега не го осъдя, той ще продължи да руши авторитета на различни момичета, ще ги мачка, ще ги хвърля в калта и ще се чувства недосегаем.

Той  е добър режисьор, но използва професията си и за друго. Явно знае много неща за певиците, които снима в клиповете си и те са в ръцете му. Питам се коя жена би му се доверила, след като после може да чуе за себе си това, което чух аз? В тази професия трябва да уважаваш личния живот на другите и дори да научиш нещо, да го оставяш за себе си, а не да го говориш пред цяла България. Особено пък да си съчиняваш неща, за да блеснеш колко си информиран, както се случи с мен.

Така че ще го осъдя, сигурна съм. Не му искам парите, а искам да го науча да се държи като човек и да е дискретен.

Колкото до това с какво се занимавам – имам сайт за продажба на дрехи. Повечето модели си правим сами, шием дрехите по размерите на клиента и досега не сме имали върната рокля или костюмче. Развиваме се, популярни сме и това ми харесва, каза Моника.

https://youtu.be/uCNI4Nt7vts

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *