Николета Потресе с Нагла Снимка! Виж Тук:

НиколетаТози път Николета задмина себе си.

При това с няколко обиколки. Винаги когато се напише, че е стигнала дъното и няма накъде повече да се изложи, тя доказва, че има накъде и винаги може и още повече

Поредният и със сигурност не последен кадър, който тя постна в социалния си профил, е толкова провокативен, че чак безвкусно нагъл. Или иначе казано – пълен потрес.

На пръв поглед – нищо ново. Разголената бивша плеймейтка си прави селфи по разкопчана блузка и бели гащи. Дори прилични гащи за разлика от другите реплики, които е слагала на дупето си. Всеки би отминал снимката с досада, ако няма една малка подробност.

Докато уж се снима, пръстите на дясната й ръка се намират опасно близко до дъното на бикините й и то до най-интимното й място. Ръката не виси свободно, а предполага размисъл. Сърбяло ли я е някъде Николетка и малко преди да се щракне, се е почесала?

Насочва вниманието на зяпачите към най-милото си?

Самоподготвя се за някакъв сеанс ли? Сама ли ще палува в леглото, или с някой друг? Или вече е свършила със себе си и доволно се снима за спомен.

За мъже е донякъде характерно да сочат небрежно към чатала си, но за жена изглежда цинично. Особено за жена, която се има за голямата работа и води предаване, в което дебне за гафовете на другите.

По-голям гаф от това – здраве му кажи.

 

Какво иска да покаже с този кадър Лозанова, не е ясно. Едно е ясно обаче, границите на добрия вкус и благоприличието безнадеждно са прекрачени.
Очакваме следващата снимка да е с вибратор в ръка.
Всъщност защо в ръката???
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/8d-rZ5aJceQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *