Радина и Деян се сгодиха тайно!

Деян и РадинаРадина Кърджилова и Деян Донков се сгодиха тайно!

Те си дали клетви за вярност в съвсем тесен кръг и не поканили никого от приятелите си.

Принципно двамата живеят доста затворено и са си достатъчни един на друг, затова и решили да не бият камбаната за нещо толкова лично, каквото е годежът. Според бащата на Радина   – художникът Христо Кърджилов, те си разменили пръстени, съвсем малки и символични, нещо като ритуал и клетва за вярност.

Това било прелюдията и те се канят да си сложат по-големи халки и да се оженят, но никой не знае кога – преди да се роди бебето, или след това.

Всъщност за тях няма голямо значение кога ще е датата, тъй като ще го направят за себе си и за детето. Двамата не са привърженици на свободните връзки, когато в тях вече присъства и дете. Държат малкото да има истински родители и да е законно, за да се чувстват и те и то спокойни.

Деян пък така се е кротнал, че не прилича на себе си. Спрял е алкохола, забравил е за грубото отношение и скандалите и гледа любимата си като писано яйце.  Двамата непрекъснато се разхождат прегърнати, той угажда и на най-малкия й каприз, а от магазинчетата в квартала, в който влюбената двойка живее твърдят, че нощем Деян ходел за сладолед или бонбони.

Хора, които познават актьора, смятат, че това е роля. След като се роди бебето, може пак да започне с тормоза върху любимата си, който тече от години и вече е пословичен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/Tnab5MZjlxI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *