Николета Лозанова тайно гадже на турски богаташ

Николета сърдитаЧе не е жена за един мъж, Николета Лозанова отдавна го показа.

Отношенията на плеймейтката с Валери Божинов явно са са доста обтегнати, но всичко си остава у дома и пред хората се се появяват с изкуствени усмивки. Въпреки нейното постоянно демонстриране на любов към  любимия мъж, силна привързаност и безоблачен живот, реалността се оказва далеч от розова приказка.

Лозанова всъщност не може да я кара само с един мъж, който ту е на тренировачен лагер, ту пък играе извън страната. Честите отсъствия на Валери я накарали яко да кръшка. Тя не била моногамна никога в живота си и изобщо не й пукало, че сега си има законен съпруг. Но и кръшкането си има цена и водещата не излизала с кого да е. За да поддържа изключително високия си стандарт на живот и помагал не кой да е, а турски олигарх, на когото тя пък се отплащала с ласки и тайни срещи.

Богаташът бил лудо влюбен в нея  и буквално  засипвал с подаръци изживяващата се в момента като водеща манекенка. Валери пък изобщо не обелвал и дума за скъпотиите в гардероба на жена си и бижутата в сейфа й, дори и да се досещал откъде точно идват. Тя пък си мълчала, когато той кръшкал, пише „Всеки ден“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/enuN5MxrC9g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *