Ивана ще опъва бръчки, за да остане на сцената

Ивана подутаЗа първи Ивана е решила да опъне серИозно бръчките си  и да смъкне поне десетина  годинки от лицето си.

Певицата  досега си е правила корекция на скулите, има известно количество хиалуронова киселина в устните и с процедура с ботокс си е опъвала челото. Но лифтинг досега не си  е правила.

Ивана  решила да се подложи на ултра модерна процедура, като получила увереието, че буквално  ще стане неузнаваема. Тя трудно достигнала до решението си, тъй като  преди пет години  стана жертва на пловдивски пластичен хирург при интервенция за  уголемяване на устните.

Оказа се, че лекарят  не направил всички необходими изследвания за алергии и други заболявания на известната си клиентка, поради което след операцията цялото й тяло  направи алергична реакция от веществото в устните й. Ивана започна да задържа вода, стана тромава,  цялата се подуваше като бременна вследствие на некадърната хирургическа намеса. Ужасният й външен вид я депресира, тя тръгна по клиники да търси лек, като накрая  стигна и до чужбина, в търсене на решение  да се избави от сериозния здравословен проблем.

Сега обаче тя разговаряла дълго с лекарите и те я уверили, че операцията не е опасна и й гарантирали, че няма да има такава тежка реакция и здравословни проблеми. Заради звездния си статут певицата  щяла да получи намаление цели 20 процента от естетичния център и цената, която ще плати на болничното заведение да й скрие бръчките  е 2300 евро.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wo6XtX-rPIs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *