Кошмар! Бащата на Десислава я пребивал от бой!

десислава голДесислава имала изключително трудно детство, в което изобилствали скандали и домашно насилие.

Баща  й системно пребивал нея и  сестрите й, а често посягал и на майка им и в дома царял истински ужас. Деси била само на шест годинки и била принудена да се крие под масата, за да не изяде някой ритник и да си запушва ушите, за да не чува красъците, които огласяли всяка вере къщата. Таткото бил любител на чашката, а като се напиел, озверявал.

Знам какво е да си малолетна жертва, да нямаш  никакв сигурност. Не пожелавам на никоготази гледка – да става свидетел как пияният му баща крещи за всичко, бута, чупи и нагрубява всички всяка вечер, а съседите да слушат и да си мълчат, все едно нищо не е станало.   Не искам никога повече  да се чувствам по този начин, като изплашено животиче и да се треса от страх  кога и защо ще е следващият шамар или ритник. Няма никога  да допусна това в живота си да се случи отново и ще го постигна с цената на всичко, категорична е блондинката.

Деси още помни деня, когато който майка й, цялата посинена и с надуто око, най-накрая събрала  смелост и напуснала насилника, изнасяйки се от семейното жилище.

Никога няма да забравя мига, в който баща ми яростно натъпка всичките ми дрехи и играчки в един чувал и започна да влачи и него и мен по улицата, мъкнейки ме към новата квартира на мама, която  беше страшно мизерна и почти нямахме какво да ядем.

Заради преживения ужас  в детството си, певицата все още не се разбира добре сбаща си и  недоверието, което изпитва към него, сериозно се отразява и на отношенията й към мъжете изобщо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/j0Iw6A1SW7k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *