Милена Славова: Мъжът ми избяга!

Милена2Мъжът ми избяга и  замина за Лондон, оплака се Милена Славова.

Беше толкова търпелив и толкова вярваше в мен, в страната ми, но накрая се отчая и се предаде.

Прибра се в Англия и не иска да се връща. Обмислям да се върна при  Тони и да живеем в Лондон. Исках тук, но тук няма живот. Направо сме стигнали до развод на тази тема. Аз много искам да съм си в България, но няма какво да се яде. Тони ще си търси пак бизнес там, защото у нас опита няколко неща, но не се получиха.

Това сподели певицата на демокрацията  Милена Славова. Тя призна още, че е напълно отчаяна от ситуацията в страната и  най-лошото е, че не  изобщо не вижда как ще се оправят нещата и ще се превърнем в нормална държава. Пеех да съборим един строй и да дойдат по-демократични времена, но те се оказаха демократични само за някои, а за други пълна мизерия.

„Отчаяна съм, буквално изкукуригах от нерви и безизходица. Ходя по болниците с майка ми, защото не е добре жената. Много съм чувствителна, а това се отразява и на моето здраве.

В България липсват нормални правила за успех. Тук успяват само безредието и безпринципността и процъфтяват единствено  кражбите и далаверите”, казва огорчено певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/p9RxnJpZCQA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *