Ивана истеряса в заведение, плаши да си тръгне

0

Ивана грознаИвана изпаднала в истерия и побесняла по време на свое участие в Шумен. Певицата се метнала в яростен спор със собственика на заведението, който й направил забележка за репертоара.

Щом съм на работа, щом сте ме поканили,  аз  ще определям правилата. Ако не – спираме и ски тръгвам, пенела се  певицата на микрофона в яка словесна атака с шефа. Свидетели били всички присъстващи в клуба, които заели страната на фолкаджийката.

„Да остана ли, или да не остана? На сцената  съм от цели 20 години и никой не е имал претенции как си правя програмата. Позволи ми  аз да знам как да си го водя репертоара, щом си ме поканил тук в този град и пред тази публика. Ако щеш не ми плащай, но изобщо не ми се бъркай в моята си работа“, беснеела  Ивана.

Фолкаджийката  доверила, че проблемът станал от факта – че тя пяла турски и цигански песни, защото публиката била преобладаващо такава. За мен всички са равни и щом такива хора са дошли да ме слушат и са си платили, нямам нищо напротив да ги зарадвам с няколко песни, които са си типично техни и ще си прекарат добре и ще ръкопляскат и ще им е хубаво, обяснила тя.

Собственикът пък бил местен патриот, който не искал подобна музика да звучи в заведението му. Той спрял да противоречи на певицата, но после промърморил, че Ивана нарочно изпяла този репертоар, за да получи повее бакшиши от екзалтираната публика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/CRAr8vTZjhY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *