Николета Лозанова отказа да си намокри прическата

Николета бяснаДнес всички приятели на Николета Лозанова очакваха да я зърнат  да се залива с ледена вода, следвайки  примера на множество световни и родни звезди, които подкрепят инициативата на ALS – борба тежкото нервно-палалитично заболяване и дарение от 100 долара за каузата.

Плейметката обаче изненада всички, като изобщо не качи подобно  видео в социалната мрежа и отказа да се намокри, а просто публикува призива : “По-добре дарявайте вместо да се заливате“.

На пръв поглед  в думите й има известна доза разум . Кому е нужно хората да се мокрят и да се заливат с вода, като просто могат да дарят пари за каузата. И сами да си изберат кауза и да дарят, каквото имат на сърце.

Това изречение обаче сигурно й е подхвърлено от пиарката й, смятат хора, които я познават.Може би Ни Ло смята за излишно предизвикателството, която са й отправили сума ти колеги и фенове, а може би грижливо пази боядисаната си с толкова труд  и мъки и най-вече пари в русо коса.  Дали тя самата обаче ще се включи в благотворителността и колко пари ще й се откъснат от сърцето , не е ясно.

Вероятно плеймейтката мисли, че нашенските  звезди се заливат  по-скоро за пиар, отколкото да помогнат за каузата и вероятно някои от тях изобщо не правят дарение дарение след това.

Тя обаче пак ги изпревари и си направи пиар, като не се заля. Който си го може, си го може…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *