Перверзници дебнат голи мацки по плажовете

плаж перверник

Лятото е рай за перверзниците, които сега не трябва да дебнат нощем от прозореца, или да залегнат край някое училище да зяпат момиченцата, а просто да отидат на плажа.

И във Варна и в Бургас летовниците са пропищели от воайори или откровени ексхибиционисти, които се навират буквално в лицата им. Ако сама жена отиде на плаж, то рано или късно, до нея каца гларус, с бански или без и започва да я убеждава за един бърз се*с в храстите, а ако е по-навита, ще я съпроводи до дома й или до квартирата  й.  Други пък само се настаняват мълчаливо метри от заголилата гръд дама и започват да опипват „хубавеца“ в банския си, докарвайки го до пълна готовност.

Дамата трябва да е с каменно сърце да издържи гледката, без да се отврати, но дори да премести хавлията си, воайорът също се премества.

В Бургас семейства с малки деца са подали десетки оплаквания, че ако легнат в неохраняемата зона, където е по-широко, от храстите излизат чисто голи мъже, размятат край тях карантиите си и влизат в морето, но на плитко, за да се виждат прелестите или дупетата им. На възмутените протести от майки и бащи, те отговарят, че там е Адамов плаж и сочат една полуразрушена стена в далечината, която е най-малкото на километър от разиграващата се сцена.

Край Евиния плаж пък, който има само символични заграждения и е широко отворен към морето и към минаващите, всеки ден десетки загорели, не само от слънцето пичове, лягат по очи и започват да съзерцават дамите, които от неудобство са се сврели чак в ъгъла до оградата. Някои даже си носят малки бинокълчета, за да не изпуснат някоя подробност.

Гледката предизвиква недоумение у нормалните екземпляри, защото голите жени са над средна възраст, висят телеса и целулит, но явно самият факт, че са голи предизвиква радостен трепет у воайорите. А до тях може да лежи красавица по бански със съвършени форми, но те не й обръщат внимание.

Жени се оплакват и че на няколко пъти са се опитвали да изгонят сладострастници, които се настанявали направо в Евиния плаж, на метри от тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *