Николета и Преслава скубят задочно коси заради Бирмата

Николета джукиНиколета Лозанова упорито крие връзките си, откакто се е разделила с Божинов.

И докато тя пази пълна секретност, партньорите й не успяват да се въздържат и се хвалят на приятели. Плеймейтката  била на романтично пътешествие  в Монако  с бившия на Преслава – Георги Станоев-Бирмата. А в публичното пространство бе пуснат слух, че маминият син е с някаква неизвестна мома Глория.

За случилото се в Монако  се похвалил самият Станоев  пред компания пияни приятели и вдигнал наздравица за хубавите дни. Николета горещо  отрича да е била с него, но той пък веднага се  похвали къде я е завел, срещу колко пари и какви са ги вършили далеч от папарашки погледи. Какви неща са готови да направят някои  някое тоалетче от  „Шанел“ и безплатно пътешествие до Ривиерата“,  коментират незлобливо приятелите на Бирмата.

Според мълвата Бирмата, който нямал никакви чувства към Николета, а просто я взел за разтуха и кеф, решил  да си направи дебелашка шега  с нея и  да извикат врагинята й Моника Валериева да се присъедини към компанията. Приятелите му даже звъннали на Моника и официално я поканили.

Валериева обаче не била вчерашна и проверила сам ли е заможният ерген. Когато прочел, че е с някаква си нова персона Глория, тя отказала поканата. А може би са й казали, че Глория всъщност е Николета. Това вече никой не може да каже, но моделката се измъкнала от готвения й капан с оправданието, че била заета.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *