Жана Бергендорф призна: Съпругът ми знаеше, че имам любовник!

жана1Бившият съпруг на Жана Бергендорф – датчанинът  Стефан  знаел за връзката й с танцьора Лео.

Жана и Стефан  са разделени, но засега  не бързат да се разведат и са в съвсем приятелски отношения, поделяйки си грижите за детето.

След случая, в който бе арестувана и в дома й бяха намерени наркотици, тя веднага му звъннала, но той бил извън България. Утешил я по телефона и при първа възможност дошъл лично да я успокои.

Ние имаме доста различна връзка и при нас няма ревност, крясъци, обвинения. Когато му разказах с подробности какво се е случило, той бил толкова потресен, че се разплакал заедно с нея заради това, което е преживяла. “Стефан е  интелигентен човек, нивото му е доста високо. Той е дълбоко убеден, че насилието не е начин за разрешаване на спорове. И всичко се решава с разговори и аргументи, не с крясъци и шамари“ – казва певицата. И е му дълбоко благодарна, че е останал с нея и детето им, докато скандалът затихне и тя се успокои.

Жана вече  осъзнава, че се е влюбила в “грешния човек” и след този кошмарен случай го изтрила от телефона си и  повече никога не се чувала или  виждала с Лео – танцьорът от бившия „Максимус“. Връзката им пък започнала след като със Стефан окончателно се разделили.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *