Подло! Съквартирантите изхвърлиха болната Аделина ден преди финала

Аделина1Потвърди се мнението за нашенския манталитет, че мачкането е начин да просперираш. В Биг Брадър и в цялата държава.

След като триото Кирил, Цецо и Богданов непрекъснато издигаха девиза „Мачкай!“, съквартирантите го приеха като свое верую и начин на поведение. Затова и в мига, в който самите те трябваше да изгонят сами един от финалистите, се нахвърлиха на най-слабия – Аделина. Кирил безпардонно посочи болната жена и каза – Тя ще си ходи. Не го смутиха нито възрастта й, нито фактът, че се бори с рака.

Останалите веднага последваха решението му и единствена Никита скочи и извика – Не, не съм съгласна! Тук има други излишни хора! Но остана сама срещу всички. Дори Анита предаде приятелката си, за да си извоюва място на финала.

В същия този ден Аделина беше стояла стоически шест часа под слънцето с вдигната ръка, за да удържи торбата с парите за седмичната им мисия, издържа и отказа да се види с детето си, за да не загуби групата бюджета и се жертва в името на всички. Същите те й се отблагодариха като й посочиха вратата.

Най-лошото е, че наградата беше нужна единствено на Ади. Тя е задлъжняла с пари за лекарства, трябват й много не само за основното й заболяване, но и за други, които я мъчат. Всички останали в Къщата имат собствен бизнес и са материално добре. С изключение на Богданов, който пък припечелва като жиголо и сам си го призна.

Най-подлото пък беше, че никой не изпрати Аделина. Единствена Никита я съпроводи до вратата, прегърна я и за пръв път се разплака от безсилие.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *