Ники Михайлов Заби Преслава, за да Отмъсти на Алисия за Бирмата! Путин и Обама обаче му пречат! Виж Защо:

Алисия, Ники
Ники пък беше замесен с Гери-Никол, която също не знаеше, но важното е интрига да има

Сагата Алисия-Бирмата- Преслава-Ники Михайлов- Десислава и още една дузина звезди на чалгата, футбола и ъндърграунда продължава да се вихри с пълна сила.

Медийното въображение е в апогея си и вече може да се очаква всичко. След като незнайно кой измисли връзката между певицата и Георги Станоев и даже се появиха доста некачествено фотошопнати снимки как двамата се прокрадват в мрака на връщане от летището, творческата фантазия и слуховете в бранша достигнаха нови висоти.

Сега вниманието е съсредоточено върху потърпевшите – Ники Михайлов и Преслава. Нищо, че Преслава отдавна заряза Бирмата и е соло поне от 2 години.  Това не е достатъчна причина да се усмихне и да свие рамене. Според обичайните запознати, тя изведнъж  започнала да ревнува и побесняла, че Алисия й откраднала изхвърленото от нея преди сто века гадже. Първо се съюзила с Деси Слава, която в далечните години също опитала от парите и прелестите на Станоев. Двете се обединили срещу общата си врагиня и решили да я игнорират от фолксредите и да й отмъстят.

Още по-безумно изглежда следващото решение на Преси. Тя се обърнала за помощ  към съкрушения от мъка Ники Михайлов, който не стига, че остана без отбор, ами сега и без жена. И необяснимо защо и с малкия Валерко на ръце. /Дали пък Алисия от любов по Бирмата не е забравила, че има дете?!/.

Та двамата измамени – Преси и Ники Михайлов се срещнали и решили да отмъстят на неверните си половинки. Как? Много просто. Като станат гаджета, разбира се!

От днес двамата са обявени за новата светска двойка, която за нула време успяла да се влюби и да се отдаде изцяло на чувствата си. /За което и двамата не знаят, но нейсе, това са подробности/.

Но сагата едва ли ще свърши дотук.

Сега очакваме Преслава да мъсти на Бирмата с Путин и Обама едновременно, а Ники Михайлов да забие я Лили Иванова, я Стоянка Мутафова, (или поне дъщеря й Муки).

А сценаристите на „София ден и нощ“ веднага да грабнат идеята, защото и без това сюжетът на филма страшно забоксува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/l97C1GvGNyQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *