Ненчо Балабанов призова сърцераздирателно Йоана Драгнева да се върне при него

Ненчо ЙоанаАктьорът Ненчо Балабанов пусна отчаян  любовен призив  във Facebook, с който прави намеци, че скъсаната му  връзка с Йоанна Драгнева може отново да се  възроди от пепелта.

 „Истинската любов  поема ръката ти, но също така успокоява и  сърцето ти. Любовта не състояние, в което  двама души  се гледат един друг в очите, а трябва да гледат двамата в една и съща посока и само напред.

Има моменти, в които тази посока се губи, изчезва, размива се, но точно  любовта е това чувство,  което открива правият път и посочва посоката на тези две сърца, които отново тръгват по пътя заедно.  Йоанна , обичам те , знаеш го и много те искам обратно в живота си, там, където ти е мястото Прочети го и не казвай на никого, защото нали ги знаеш  медиите, пак ще гръмнат и ще ни развяват, а това е само между нас“, написа разгорещено и разкаяно Ненчо в  профила си.

А целта му явно е наистина да го видят и разтръбят медиите, защото в противен случай ще каже на любимата си тези думи лично очи в очи или по телефона, а няма да ги пише в социалната мрежа, все едно е опънал плакат, който гледа цял свят.

Двойката се раздели  преди месец заради многото фенки на актьора и прекаленото внимание, което им обръща. На певицата й писна той да стои по цял ден в нета и да отговаря на обожателки, които го пресрещат и на улицата и го свалят.  Балабанов сам призна за края на връзката им и каза, че трети човек между тях няма.

Сега обаче се е закахърил  как ще кара празниците и е решил да си върне любимата, коментират негови колеги.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *