Участниците в „Капките“ бойкотираха победата на Ненчо Балабанов

Ненчо ЙоанаЦелувка от гаджето било първото нещо, което Ненчо Балабанов получил след победата  си в „Като две капки вода”

Бившата вокалистка на Deep Zone Йоанна Драгнева, която му се води официална любовница, излязла на сцената и бурно нацелувала любимия си, след като екипът на шоуто спрял да го мята във въздуха

След като свалил грима и робата на  Коцето Калки, Ненчо завел Йоанна на  афтърпарти в столичен клуб. Влюбената двойката танцувала до зори и поляла  победата с вино и уиски. Всички участници били поканени, но се озовали само Криско, с когото победителят прави дует и Нона Йотова. Останалите си тръгнали под предлог, че са изморени.

Особено „изморени“ били Фицата и Азис, които се измъкнали най-рано. Азис си съблече сценицния костюм веднага след изпълнението си и остана по риза и дънки, а Фицата мълчаливо се разгримирал и се прибрал. До последно той беше в конфликт с Ненчо и твърдеше, че победата му е нагласена. Другите твърдяха същото и решиха да не празнуват лицемерно нещо предрешено.

В клуба обаче се появиха стилистката Кремена Халваджиян, Нона Йотова, Поли Генова, Мая Бежанска, както и Мария Игнатова с Димитър Рачков. Зуека се прибрал при семейството си.

На финала на празненството половината празнуващи се изнесли да изтрезнеят със супа в близка пицария.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *