Ето как работят родните политици: Марешки купува остров на Сейшелите

МарешкиВеселин Марешки води трескави проучвания как да си купи остров от Сейшелския архипелаг, съобщи сензационно столичен вестник.

Той направил комбина в начинанието си заедно с други двама знатни български богаташи и издирват приятно, самотно и красиво островче.

Ако успеят да се справят с формалностите , тримата ще бъдат първите българи, които са си купили остров в една от най-далечните от България точки на света – Индийския океан.

„Не може да бъде! Кой ви каза? И как така ви каза, защо?“, изненадал се неприятно по телефона аптечният бос,  когато бил потърсен за коментар на екстравагантното начинание. След доста дълго увъртане Марешки неохотно отронил:

„Еее, ми не е вярно това! Някой си го е измислил!“ И затворил. Това не е първата скъпарска покупка на един от фараоните на фармацевтичния бизнес.

Преди година той осъществи своя уж детска мечта, като си купи ексцентричната суперскъпа спортна кола „Шелби SSC Ultimate Aero“. Тя му излезе близо един милион долара с всички екстри и прищевки.

Според списание „Форбс“ този модел се нарежда  на трето място в класацията за най-скъпите и тузарски автомобили в света. Началната му цена варира от 650 000 до 720 000 долара, без останалите технически капризи, които се изработват по поръчка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *