Вижте с колко пари олекна Васил Найденов след фалита на КТБ

Васил Найденов розовоНай после стана ясно с колко пари е олекнал Васил Найденов след фалита на КТБ.

Естрадната  легенда е изгубила между  700 и 800 хиляди лева, самият той не знае точната сума. Но за пръв път заговори за колосалната си загуба в интервю по Нова телевизия.

Знаете ли какво ми се иска? Да си купа  една пушка и да започна да стрелям по всички, които са отговорни за фалита на  банката. И напосоки да стрелям, все ще уцеля някого.

Не. Не го преживях лесно. Това са пари от моя труд. От много концерти и участия. Пари, изработени с много пот и жертви. Не можеш да махнеш с ръка и да кажеш „Майната му!“. Още ме боли.

Никой от вложителите не го преживя и още не е. Видях се с Вежди Рашидов на рождения ден  на Богдана Карадочева. Той беше вдигнал и кръвното и захарта. Беше притеснен. Съжалявам, че издавам негова лична тайна, но ви давам пример как се чувстваше един министър. Не зная дали това не отключи сегашното му заболяване – да е жив и здрав!

Кеца твърдо заяви, че не всичките му спестявания били в КТБ, затова се разминал с пълния фалит.

Само че хората ми се подиграват и на мен ми е болно, защото  нямам никаква вина.

„Бях в Пловдив да пея на едно шоу.  И докато изпълнявах  „Сбогом, моя любов“ и хората танцуваха – все отбрани хора, все богаташи, в паузата излезе един подпийнал веселяк и  изкрещя по микрофона : Сбогом, твои пари“.

Стана страшно конфузно. Успях да се измъкна с шегата да не се притеснява за моите пари, но ми беше болно, че се гаврят с мен и ми се подиграват пред пълната с богаташи зала, които ми бяха платили да ги веселя, каза тъжно Найденов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *